UAstream.Net » Програми » Adobe After Effects CS6 11.0.2.12 Portable
Adobe After Effects CS6 11.0.2.12 Portable


Adobe After Effects - відома програма для редагування відео та динамічних зображень, створення композицій, різних ефектів і анімації. Найбільш часто її використовують для обробки видеоматерилов (пост-продакшн), створення музичних кліпів, рекламних роликів, анімації, титрів, а також безлічі інших елементів, для яких необхідні цифрові відеоефекти.

Зміни у версії 11.0.2:
Вышедшое оновлення виправляє помилки, виявлені за кілька місяців, що пройшли з моменту виходу релізу 11.0.1. Також додано апаратне прискорення 3D-визуализатора при використанні карт GeForce GT (650M комп'ютери MacBook Pro), GeForce GTX 670, GeForce GTX 690. При першому запуску Adobe After Effects потрібно пару хвилин на ініціалізацію 3d-бібліотеки. Крім цього, в програму додана нова настройка для роботи з пам'яттю - Reduce Cache Size When System Is Low On Memory. Її використання допоможе уникнути помилок, пов'язаних з нестачею пам'яті.
В портативної складання включений модуль Camera Raw 7.2.0.46, але відсутні профілі об'єктивів. Для додавання профілю об'єктивів Camera Raw та Lens Correction скачайте їх додатково по посиланню нижче і розпакуйте в "..\App\Ae\Support Files\Resources\CameraRaw\" (спочатку в портативної складання знаходиться просто порожній шаблон). Якщо потрібно буде на який час відключити Camera Profiles і Lens Profiles (до того ж і запуск програми прискориться), то видаляти їх зовсім не обов'язково: просто поставте на початку назви папки CameraRaw знак "-" або інший (приклад: "-CameraRaw, а для включення виконайте зворотну дію.

Системні вимоги:
") - Intel® Core™2 Duo або AMD Phenom® II processor; 64-bit support required
- Microsoft® Windows® 7 with Service Pack 1 (64 bit)
- 4GB of RAM (8GB recommended)
- Additional disk space for disk cache (10GB recommended)
- 1280x900 display
- OpenGL 2.0-capable system
- DVD-ROM drive for installation from DVD media
- QuickTime 7.6.6 software required for QuickTime features
- Optional: Adobe-certified GPU card for GPU-accelerated ray-traced 3D renderer*
- This software will not operate without activation. Broadband Internet connection and registration are required software for activation, validation of subscriptions, and access to online services.† Phone activation is not available.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: рег код (ліки/ключ/crack): Вбудовано /Активовано!
Розмір: 278,56 МБ / 88,81 МБ
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Adobe After Effects CS6 11.0.2.12 Portable



Download/Завантажити: Додатково профілі об'єктивів:

Скачати Adobe After Effects CS6 11.0.2.12 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.