UAstream.Net » Програми » Opera 12.11.1661 Final + Portable Plugins
Opera 12.11.1661 Final + Portable Plugins


Нова версія браузера підтримує віджети-розширення (extensions). C допомогою цих модулів, які вбудовані в браузер, користувачі можуть отримати доступ до різного функціоналу, який недоступний у стандартній версії Opera. Дана збірка включає в себе останню версію браузера Opera і повний комплект плагінів, необхідних для комфортного серфінгу в інтернеті (використовувалася збірка Plugins for Opera і AntiBanner for Opera). Також налаштований анти-банер, який запобігає завантаження обридлих всіх рекламних блоків (банерів) на сайтах і блокує спливаючі рекламні вікна (popup і clickunder)! Opera - один з найшвидших і гнучких в налаштуванні браузерів. Додатково оптимізований механізм обробки javascript став швидше.

Тепер браузер містить поліпшену підтримку розширених веб-стандартів, таких як HTML5 і відео WebM. Opera може видати запит на надання спільного доступу до інформації про ваше місцезнаходження, що робить веб сайти з підтримкою функції геолокація більш корисними.

Функція автоматичної заміни слів у полі пошуку, реалізована для деяких пошукових систем, допомагає швидше отримувати результати пошуку.

Використовуючи скіни, нестандартні панелі і інші засоби налаштування інтерфейсу, його зовнішній вигляд можна змінювати до невпізнання.

Програма дозволяє "на ходу" вимикати і включати графіку, а також може похвалитися фірмовою технологією масштабування веб сторінок, завдяки якій користувачі браузера практично ніколи не бачать горизонтального прокручування. Браузер Opera розроблений, щоб максимально задовольнити ваші потреби і він справляється на 100% забезпечуючи максимальну швидкість і гнучкість у налаштуваннях.

За заявами розробників, в деяких випадках, новий движок в 7 разів швидше використовуваного в Opera 10.

В основі Opera лежить движок Presto з масою різноманітних удосконалень. Крім іншого, в оновленому движку реалізована підтримка CSS3 transitions і transforms і деякі нові можливості HTML 5. Також наголошується нова, набагато більш швидка, система роботи з кешем;

В Opera 10, для відображення SVG використовується графічна бібліотека Vega. В Opera 11 на плечі Vega лягла відповідальність за рендеринг все, що відбувається на екрані. Знову ж таки, це дає відчутний приріст у швидкості.

Крім внутрішніх поліпшень для швидкості, в Opera будуть і зовнішні поліпшення для зручності:
Покращена інтеграція з Windows 7 і Vista для кращої підтримки ефектів інтерфейсу операційної системи;
Приватні вкладки. Після закриття такий вкладки, ніякої інформації не зберігається;
Немодальные діалогові вікна. Якщо в попередніх версіях різноманітні інформаційні повідомлення типу javascript Alerts або HTTP Authentication блокували поточну вкладку і було неможливо перейти до іншої, то Opera такі повідомлення немодальные і можна запросто перейти на іншу вкладку;
Поліпшені адресна і пошукова рядка. Тепер вони знають історію пошуку, дозволяють видаляти елементи з історії і виглядають більш наочно.

Opera - це популярний браузер від розробників з холодною Норвегії. Має власне, вельми спритне ядро, завдяки якому здатний дуже швидко обробляти сторінки. Порівняно з Internet Explorer, Opera працює набагато швидше. Більш того, розробники називають свій браузер найшвидшим у світі, що можливо і спірне, але дуже близько до істини.

Швидкий рендеринг сторінок не єдина гідність Опери. В арсеналі програми є купа всіляких функцій як на пряму пов'язаних з відображенням сторінок, так і додаткових: клієнт для P2P-мережі BitTorrent; простенький менеджер завантаження файлів; IRC-клієнт; RSS-клієнт; система віджетів (невеликі додатки типу всяких календариків, калькуляторів, записників і т. д. в такому дусі.

Opera@USB - версія інтернет браузера Opera для установки на переносні пристрої зберігання даних - флеш-брелоки або флеш диск, але також працює на локальному диску.

Ви хочете використовувати всі можливості браузера Opera мобільно - немає проблем!
- відсутні небажані дії на Інтернет Експлорер (Internet Explorer) або інші браузери
- включаючи встановлену на комп'ютері версію Opera
- вміст реєстру не піддається зміні
- працюйте на будь-якому ПК зі встановленою Windows (на роботі, в інтернет-кафе, на комп'ютері у друзів...)
- не залишає ніяких даних на чужому комп'ютері

Що вам потрібно для роботи з Opera@USB?
- комп'ютер з підключеним Інтернетом
- USB-брелок або USB флеш (flash) диск з 40 Мб вільного місця на ньому (також працює з жорсткого диска)

У цю збірку додано: оновлені файли пошукових систем і "чорного списку" плагінів; користувальницькі скрипти; майже всі плагіни, а також внутрішня перевірка орфографії (словники: англійську, російську та українську).

Короткий опис плагінів, які входять до збірки:
- Плагін Shockwave Flash - дозволяє переглядати Flash-анімацію на веб-сторінках;
- Плагін DevalVR - дозволяє переглядати 3D-документи;
- Плагін Intel Indeo - дозволяє переглядати відео файли;
- Плагін DivX Web Player дозволяє переглядати відео файли;
- Плагін RealPlayer - дозволяє переглядати файли з розширенням **.rpm .rhp *.rpj і т.п.;
- Плагін Microsoft Windows Media Player дозволяє переглядати відео та аудіо файли **.asf .asx *.wmv *.wma *.wvx *.wm;
- Плагін Mozilla ActiveX - дозволяє переглядати елементи сторінки, зроблених під Mozilla;
- Плагін MeadCo's Neptune - дозволяє використовувати Провідник Windows з Opera;
- Плагін Quick Time - дозволяє працювати з потоковими аудіо/відео файлами;
- Плагін Netscape iPIX Viewer дозволяє працювати з готовими iPIX-зображеннями, розміщеними на веб сторінки;
- Плагін InterTrust Redemption Wizard - забезпечує доступ до PDF документів, захищених сертифікатами DRM;
- Плагін DjVu Browser - дозволяє переглядати файли з розширенням *.djvu;
- Плагін Shockwave for Director - необхідний для роботи з файлами Director Netscape;
- Плагін Acrobat Reader - дозволяє переглядати файли з розширенням *.pdf;
- plugin-ignore.ini - файл "чорного списку" плагінів.

The fastest browser on Earth! Our new javascript engine is up to 7x faster. Private browsing. Choose between private tabs and windows that leave no trace. Top security. Stay protected from dangerous or insecure sites. Desktop widgets. Use hundreds of Opera Widgets as standalone applications. Optimized for Windows. Take advantage of Windows's new features and look-and-feel. Next-generation engine. With Opera Presto 2.5, Carakan and Vega, get the fastest and most advanced browsing technologies. Opera Turbo. Boost your speed with our powerful servers to compress Web pages, so you get them faster. Visual tabs. Drag the handle underneath the tabs to reveal thumbnails of your open Web pages.

Opera is a super fast Web browser. Designed to make your life easier! Why Opera? Safe, secure, powerful and fully customizable, the Opera Web browser is faster and more secure than other browsers available on the market. Opera delivers robust security and a far-richer feature set than any other Web browser and it's free. Opera is the Web pioneer that delivered tabbed browsing, features lots of other great tricks for quick navigation, including Speed Dial, a quick way to put all of your favorite daily sites at your fingertips. You can also take, save and trade Notes attached to any Web site while browsing, or Create Search shortcuts from any search field on the Web. Opera is super fast and free, secure and stable, and offers lots of great tools for Web Developers.

Whether you're going to work, working from home, developing Web sites, or just looking for a quick, solid browser that can help you quickly access the Internet, the free Opera Web browser delivers a superior Internet experience for every aspect of your online life, with lots of extra tech tools for power users!

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 45 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити Opera 12.11.1661 Final + Portable Plugins (45 Mb)



Download / Завантажити Opera 12.11.1661 Final Portable (33 Mb)



Download / Завантажити Opera@USB 12.11.1661 Final + Portable Plugins (45 Mb)

Скачати Opera 12.11.1661 Final + Portable Plugins скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.