UAstream.Net » Програми » ICQ 8.0 Build 5861 + Portable
ICQ 8.0 Build 5861 + Portable


ICQ 8.0 Build 5861 - Тепер підтримує весь спектр зручного і функціонального спілкування між користувачами. Голос, відео, SMS і текстові повідомлення!!! Всі ці можливості тепер однаково доступні в новому Icq Від безлічі альтернативних клієнтів для підключення до ICQ-сервісів оригінал відрізняється яскравим дизайном, іграми, аватарами, візитними картками, безліччю прикрас і т.д. Програма виконана в стилі американських тінейджерів, що, у загальному-те, можливо, доведеться до душі багатьом користувачам.
Останній представник має все той же барвистий інтерфейс, який повинен привернути шанувальників «краси» зовнішнього вигляду програми.
Зміни дизайну піддалося практично всі, тільки ось реклама, на жаль, нікуди не поділася. Оформлення графічної оболонки виконано в стилі, близькому до інтерфейсу Aero (з новою ОС Windows XP Vista), однак у своїй основі використовується технологія Flash, що передбачає наявність в системі встановлених компонентів Adobe Flash Player. Зміна вікон супроводжується додатковими ефектами, які створюють деяку плавність.

Нові функції і можливості Icq 8:
? Gtalk
? Профіль користувача
? Аудіо і відеодзвінки
? Розширені статуси
? Повідомлення про нову пошту
? Історія повідомлень
? Управління аватаром
? Додавання друзів
? Безкоштовні Sms
? Онлайн-ігри
? Скіни
? Обмін фотографіями
? Спілкування в Facebook
? Новини від друзів
? Статуси

Основні особливості програми Icq:
• Швидкий вхід
Використовуючи логін і пароль соціальної мережі: Однокласники, Контакті або Facebook.
Всі ваші друзі з'являться у списку контактів Icq.Всегда залишайтеся на зв'язку,навіть не заходячи на сайт.
• Мульті-логін
Продовжуйте спілкування, де б ви не знаходилися. З ICQ ви не пропустіть жодного повідомлення, навіть при зміні використовуваного обладнання. ICQ дає можливість залишатися в мережі одночасно на комп'ютері,
мобільному і в Web-інтерфейсі.
• Безкоштовні дзвінки
Дзвоніть безкоштовно в ICQ друзям і близьким по всьому світу. Оцініть відмінну якість зв'язку при дзвінках в ICQ. Нехай тривалість і вартість дзвінка вас більше не турбують.
• Дзвінки на телефони
З новою ICQ ви можете дзвонити на мобільні та міські телефони своїм друзям і близьким у всіх куточках світу .Междугородние і міжнародні дзвінки в ICQ З високою якістю зв'язку і низькою вартістю. Телефонуйте на телефони за вигідними тарифами та заощаджуйте разом з ICQ.
• Безкоштовні відеодзвінки
Безкоштовні відеодзвінки в ICQ, щоб бачитися з близькими і друзями так часто, як вам хочеться.
Завдяки високій якості відеозв'язку ви зможете відчути радість особистої зустрічі, неважливо
як ви знаходитесь далеко один від одного. Безкоштовні відеодзвінки доступні користувачам ICQ по всьому світу.
• Безкоштовні SMS
Ви можете зв'язатися зі своїми друзями через ICQ,
навіть якщо вони не в мережі. Відправляти безкоштовні SMS та отримувати відповіді можна безпосередньо у вікні діалогу.
Для відправки SMS вам достатньо вказати номер мобільного вашого співрозмовника. Поїздка в інше місто або напружений графік роботи не привід відкладати зустріч з улюбленими. Використовуйте відеозв'язок
в ICQ і будьте завжди поруч з близькими та рідними.
• Соціальні мережі
Підключайте до ICQ свої облікові записи в соціальних мережах і в інших месенджерах і спілкуйтеся з усіма друзями в одному додатку. Ви можете підключити такі популярні соціальні мережі як Однокласники, Контакті, а також месенджери Mail.ru Агент, Gтalk та інші. При підключенні до ICQ, всі контакти з соціальної мережі або месенджера відображаються у списку контактів ICQ
• Смайлики в ICQ
Висловлюйте свої емоції яскравими смайликами і анімованими мультами. В ICQ широкий вибір смайликів і мультів для того, щоб ви могли легко передати свій настрій співрозмовника.
• Відправлення файлів
Зробіть спілкування яскравішим і цікавішим. Надсилайте фото, відео та інші файли своїм друзям за допомогою ICQ Ви можете надіслати файли не тільки своїм контактам в ICQ, але і друзям з соціальних мереж Однокласники, Контакті і Facebook
• Розширені статуси
В ICQ ви можете вибрати один із запропонованих статусів або швидко змінити його за своїм смаком. Ви можете змінити не лише текст, але й іконку. Зберігайте улюблені статуси, щоб зручніше перемикати їх
• Архів повідомлень
Історія вашого спілкування з друзями в ICQ завжди доступна. В архіві зберігаються всі надіслані та отримані повідомлення з вашої листування з друзями. Зручний вбудований пошук дозволяє швидко знайти потрібний момент розмови. При необхідності, ви можете вимкнути збереження історії листування.
• Мікроблог
Діліться останніми новинами з друзями через мікроблог в Icq. Запитайте ради, поділіться корисною інформацією або просто підніміть друзям настрій веселої жартом. Друзі можуть залишати коментарі до ваших записів у мікроблог.
• Повідомлення про нову пошту
З ICQ ви можете швидко дізнаватися про нові листи. Отримуйте миттєві сповіщення про вхідні листи поштових сервісів Mail.ru,
Gmail або Yahoo! Mail.ru Для отримання повідомлень вам потрібно просто підключити свою поштову обліковий запис.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Multilanguage + Російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 26.63 MB / 31.88 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: ICQ 8.0 Build 5861 (2012/ML/RUS)



Download/Завантажити: ICQ 8.0 Build 5861 Portable (2012/ML/RUS)



Скачати ICQ 8.0 Build 5861 + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.