UAstream.Net » Програми » Pale Moon 15.3 Final ML | Російська + Portable
Pale Moon 15.3 Final ML | Російська + Portable


Pale Moon - є оптимізованим варіантом Firefox для використання всіх ресурсів операційних систем Windows, включаючи Windows 8. Оптимізація виконуваного коду при компіляції допомогла зберегти повну сумісність з розширеннями Firefox і забезпечила значний виграш у швидкості - близько 25%, за результатами тесту SunSpider.

Браузер Pale Moon відрізняється від свого побратима певним числом змін (здебільшого це твіки і віддалений код) з оптимізацією під нові процесори

Всі Ваші існуючі розширення, закладки та налаштування можуть бути імпортовані під час установки, що мінімізує різницю у функціональності. Проте в даному браузері оптимізовані швидкості обробки сценаріїв і відображення сторінок, а також зменшене споживання пам'яті. Розробники Pale Moon гарантують той же рівень безпеки що і Firefox. Програма підтримує більшість функцій Firefox, за винятком спеціальних можливостей і функції батьківського контролю, які були відключені з міркувань продуктивності.

Популярний відкритий браузер Firefox має одну властивість, яку можна вважати як перевагою, так і недоліком. Справа в тому, що браузер спочатку створювався з розрахунком на використання в самих різних операційних системах - це важливо для створення уніфікованої робочого середовища для користувача. В той же час, орієнтація на многоплатформенность не могла не позначитися на продуктивності - розробникам явно довелося пожертвувати оптимізацією під кожну конкретну платформу. Саме цим резервом і вирішили скористатися розробники Pale Moon.

Взагалі кажучи, результати порівняльних тестів не завжди відображають реальну продуктивність браузерів в повсякденних завдань. Тим не менш, експерти з сайту LifeHacker... повідомили, що браузер Pale Moon дійсно швидше відображає веб сторінки великого розміру зі складною версткою у порівнянні зі стандартним Firefox. Крім того, якщо встановлювати браузер не в «портабельном» варіанті, Pale Moon може автоматично використовувати вже створений профіль користувача Firefox, так що ви не втратите свої налаштування.

Браузер Pale Moon поширюється безкоштовно. Єдине обмеження - браузер працює тільки в середовищі Windows. Докладніше про браузері Pale Moon, який має повної сумісності з Firefox, але працює трохи швидше свого прообразу за рахунок більш повного використання внутрішніх особливостей Windows, можна прочитати в оглядах на сайті проекту Pale Moon.

Pale Moon браузер має наступні особливості:
• Високо оптимізований для сучасних процесорів
• Джерело - 100% Firefox! Це означає, що ви отримуєте надійність і стабільність роботи браузера Firefox, а також широкий спектр варіантів Firefox і його особливості.
• Значне збільшення швидкості для написання сценаріїв і відображення сторінок у порівнянні з Firefox.
• Підтримка Scalable Vector Graphics (SVG) і Canvas, як векторних типів графіки.
• Стійкість: відчуває менше аварій браузера.
• Підтримка SVG і Canvas, і завантаження шрифтів у тому числі УОФФ
• Підтримка HTML5 і WebGL (v4)
• Підтримка плагіна OOPP (Out--process of plugin execution)
• Можливість використовувати існуючі профілі Firefox, закладки та налаштування з інструментом міграції
• Підтримка розширень, тим і профілів користувачів Firefox.

Особливості Pale Moon Portable:
Pale Moon Portable, завдяки WinPenPack's X-launcher, є повністю автономним пристроєм. Не залишає ніяких слідів і нічого не зберігає на комп'ютері, всі акуратно залишається на карті пам'яті в папці.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: ML + Російська
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 56.63 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Pale Moon 15.3 Final ML | Російська + Portable

Скачати Pale Moon 15.3 Final ML | Російська + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.