UAstream.Net » Програми » Tor Browser Bundle 2.2.39-5 Portable RuS
Tor Browser Bundle 2.2.39-5 Portable RuS


Tor Browser Bundle - якщо у вас проблеми з-за вашого IP адреси, такі як: нема можливості завантажити що-то з файлообмінника, або просто не можна десь зареєструватися з місцевим IP... Tor Browser Bundle вам на допомогу. Tor Browser Bundle дозволяє використовувати Tor на операційній системі Windows без встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення. Воно може бути використано з флеш носія USB, поставляється з перед-налаштованим веб браузером Firefox і є незалежним.

Програмне забезпечення Tor забезпечує захист за рахунок маршрутизації вашого трафіку за розподіленої мережі серверів, запущених добровольцями з усього світу: воно не допускає спостереження за вашим Інтернет з'єднанням і отримання інформації про те, які сайти ви відвідуєте, воно не відкриває відвідуваних вами сайтів інформацію про ваше фізичне розташування, і дозволяє відвідувати заблоковані сайти.

Використання:
Коли вилучення файлів закінчено, відкрийте папку Tor Browser з директорії, яку ви зберегли файли. Двічі клацніть по програмі «Start Tor Browser.exe». Незабаром з'явиться вікно Vidalia.

Як тільки Tor запуститься, автоматично відкриється вікно Firefox. Через Tor будуть проходити тільки веб сторінки, відвідувані з використанням вхідного в інсталяційний пакет браузера Firefox. На інші веб браузери, наприклад, Internet Explorer, дія Tor не поширюватиметься. Перш, ніж відвідувати будь-які сторінки, переконайтеся, що в браузері в правому нижньому кутку написано “Tor включено”. Щоб зменшити ризик, не запускайте стандартний Firefox під час використання Browser Bundle, а також перед початком закривайте всі відкриті раніше вікна стандартного браузера Firefox.

По закінченні роботи в Інтернеті, закрийте всі вікна Firefox. З міркувань безпеки список відвіданих сторінок і всі cookies будуть видалені. Разом з Tor Browser Bundle автоматично будуть закриті Vidalia і Tor.

Пам'ятайте, що Tor анонімізірует джерело вашого трафіку і шифрує весь трафік всередині мережі Tor, але він не може зашифрувати трафік між мережею Tor та адресою призначення. Якщо ви передаєте цінну інформацію, ви повинні приділяти питанням безпеки стільки ж уваги, як і при роботі через стандартне з'єднання з Інтернет - використовуйте HTTPS чи інший спосіб кінцевого шифрування і аутентифікації.

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: RuS
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 26.02 Mb
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Tor Browser Bundle 2.2.39-5 Portable RuS


Скачати Tor Browser Bundle 2.2.39-5 Portable RuS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.