UAstream.Net » Російськомовні фільми » Воїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamez
Воїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamez

Країна: Тайвань

Жанр: драма, бойовик, драма
Рік випуску: 2011
Тривалість: 02:23:35 + 02:11:23
Переклад: Одноголосий закадровий zamez за субтитрів julz_nsk
Субтитри: немає
Режисер: Вей Тэшэн / Wei Te-Sheng

У ролях: Лінь Чинтай, Так Чин, Масанобу Андо, Умин Бою, Сю Іфань, Мічіо Хаяшида, Вівіан Су, Ешитака Ишизука, Кенджі Касай, Сабу Кавахара, Б'ючи Кімура, Чжу-Лун Ма

Опис: 27 жовтня 1930 року на Тайвані відбулися події, які отримали назву «Інцидент у Ушэ». Мона Рудо, вождь племені сідік, був свідком репресій з боку японців протягом 30 років. Під час японської окупації Тайваню корінний гірський народ - сидики - піддалися насильству з боку японців.
Вони позбулися своєї культури і віри. Чоловіки важко працювали і мало отримували, їм заборонили традиційну полювання. Жінки повинні були служити японським поліцейським і членам їх сімей. Їм заборонили ткацтво. Головним приводом для «Інциденту в Ушэ» став випадок, коли один з японських поліцейських, патрулюючи селище Мехебу, потрапив на весілля. Старший син вождя, Тода Мона, повинен був принести в жертву кабана.
Він побачив поліцейського і вирішив пригостити його вином. Тода взяв його за руку, але японець гидливо відмовився, тому що руки сина вождя були забруднені кров'ю. Зав'язалася бійка, поліцейського сильно побили.
Мона Рудо, намагаючись залагодити конфлікт, відправився в поліцейську ділянку, щоб принести вибачення. Але вибачення японці не прийняли. Гордий Мона Рудо не міг винести такого приниження. Разом з молоддю племені він організував опір японцям.

Якість: HDRip
Формат відео: AVI
Відео 1 частина: 688x272, 23.976 fps, XviD ~981 kbps avg, 0.219 біт/піксель
Відео частина 2: 688x272, 23.976 fps, XviD ~987 kbps avg, 0.220 біт/піксель
Аудіо: 48 кгц, MPEG Layer 3, 2 ch, ~128.00 kbps avg

 

Воїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamezВоїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamezВоїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamezВоїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamez


Завантажити Воїни веселки Сідік балі [2011, Тайвань, історія, бойовик, драма, HDRip] VO zamez

Скачати Воїни веселки Сідік балі (2011) HDRip | VO zamez скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.