UAstream.Net » Ігри » Adam's Venture 2: Solomons Secret (2011/SKIDROW)
Adam's Venture 2: Solomons Secret (2011/SKIDROW)

Адам підприємство герой дій Explorer; пригод, але з використанням свого розуму, а не вдаючись до насильства. Залучені до життя від третьої особи з Unreal 3 ™ двигуна, пригоди геймерів чекає реальних візуального сприйняття в поєднанні з розповіді сімейних цінностей.
У цій другій частині серії епізодичних, Адам венчурного і його команда в кінцевому підсумку в 1920-х років Єрусалимі після того, як втік живим з Печери Едему. На їх постійний пошук втраченого райського саду, вони заплуталися в потовщення ділянки Показуючи безжальної викопати скарби стародавнього царя Соломона, але в тому, що дійсно все, що потрібно зробити? Не всі, як здається...

Особливості:
* Розроблена з використанням критиками Unreal Engine 3.
* Друга гра серії епізодичних. Блискуче надані в яскравих 3D для карбування візуальні і по справжньому приголомшливим середовищ, вдихнути життя в історії.
* Ненасильницької геймплей.
* Залучення сюжет ткацтва Класичне пригода з біблійним підтекстом, додавши кілька символів, глибина і повороти в цій другій грі серії.
* 8 різних рівнях, у тому числі вуличних умовах, з набагато довше, геймплей.
* Більше 50 складних головоломок, різного ступеня складності.

Рік: 2011
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person

скачати Adam's Venture 2: Solomons Secret (2011/SKIDROW)
Скачати Adam's Venture 2: Solomons Secret (2011/SKIDROW) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.