UAstream.Net » Російськомовні фільми » Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip)

Назва: Дружина генерала - Всі 4 серії
Рік виходу: 2011
Жанр: Драма, Мелодрама
Режисер: Іван Соловов
У ролях: Олена Коробейникова, Едуард Трухменєв, Людмила Полякова, Христина Бабушкіна, Ігор Янковський, Ірина Черіченко, Роман Мадянов, Дмитро Соколов, Тетяна Поппера, Олена Дементьєва, Аліка Котова, Ігор Павлич, Андрій Харибін, Катерина Гостєва, Наталя Папко, Галина Чуріліна, Юрій Бердніков, Наталя Пікула, Юрій Портнов, Михайло Путятін, Данила Соловов, Данило Іванов, Аріна Міхєєва, Євген Ярков, Дмитро Пермінов, Олександра Кольцова, Олександра Ланских, Сергій Атрошкин, Олена Якимова, Гліб Луговкин

Перед Вами міні-серіал "Дружина генерала", дії якого розвертаються в часи Другої світової війни. Дівчина Лідія працює медсестрою в госпіталі і доглядає за пораненим генералом. Опікуючи його, Ліда потроху починає закохуватися, і це почуття взаємно - після війни вони планують одружитися. Війна закінчилася, і їх життя починає налагоджуватися: він працює в Міністерстві оборони, Лідія щаслива, придбавши родину, адже вона сирота. Але це щастя не так міцно, як виглядає. Як то збираючись в театр, пролунав дзвінок - генерала терміново викликали в міністерство. Ліді довелося відправитися в театр одного. Вона навіть не підозрювала, що вже не скоро побачить дружина. Повернувшись з театру, вона довідається, що він арештований, а в їх квартирі проводиться обшук.

Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip)Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip)Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip)


Випущено: Росссія, Компанія Кінопром
Тривалість: 4 x ~ 00:44:00
Переклад: Оригінал

Файл
Якість: SATRip
Відео: XviD, ~ 1501 Кбіт/с, 704x384
Аудіо: MP3, 2 ch, 192 Кбіт/с
Розмір файлу: 2.16 ГБ

Скачати Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip)
Скачати Дружина генерала - Всі 4 серії (2011/SATRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.