UAstream.Net » Програми » DVDStyler 2.3.4 Final Portable
DVDStyler 2.3.4 Final Portable


Програма для створення DVD відео дисків. DVDStyler може використовуватися як професіоналами, так і новачками для проектування, створення і запису DVD відео дисків з інтерактивним меню. Як і в інших подібних програмах, у DVDStyler є вікно для розміщення і перегляду всіх доданих в проект елементів (меню та фільми) і інструмент для створення меню майбутнього DVD диска. Для додавання фільму в проект достатньо відкрити директорію і перетягнути у вікно програми DVDStyler. При створенні меню можна встановлювати фон з вбудованого або будь-якого іншого графічного файлу, що зберігається на комп'ютері, з можливістю його масштабування. Після цього можна додати кнопки, при натисканні на які будуть запускатися фільми або відкриватися інші меню.

Після проставлення всіх зв ’ язків між елементами меню і фільмами можна запускати генерацію DVD компіляції, якщо потрібно, можна створити ISO образ диску і зробити запис. DVDStyler має безліч налаштувань для кожного елемента проекту, багато з яких зустрічаються тільки в професійних програмах подібного роду.

DVDStyler is a cross-platform DVD authoring application that makes possible for video enthusiasts to create professional-looking DVDs. Сreation and burning DVD video with interactive menus. Support of AVI, MPEG and other file formats. Support of MPEG-2, MPEG-4, DivX, Xvid, MP2, MP3, AC-3 and other audio and video formats. Using MPEG and VOB files without reencoding, see FAQ. Allows put files with different audio/video format on one DVD (support of titleset). Uuser-friendly interface with support of drag & drop. Flexible menu creation on the basis of scalable vector graphic.

Import of image file for background. Placing of buttons, text, images and other graphic objects anywhere on the menu screen. Changing the font/color and other parameters of buttons and graphic object. Scaling of buttons and graphic objects. Coping of any menu object or whole menu. Dvd scripting

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 22 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити DVDStyler 2.3.4 Final Portable

Скачати DVDStyler 2.3.4 Final Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.