UAstream.Net » Програми » Hamster Free ZIP Archiver 2.0.1.3 Portable
Hamster Free ZIP Archiver 2.0.1.3 Portable


Простий і зручний архіватор, оснащений оригінальним інтерфейс з підтримкою тим. Програма вміє створювати архіви у форматі zip/7z, і розпаковувати RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, 7-ZIP, TAR, GZip, UUE і т.д. Утиліта дуже проста у використанні, ніяких спеціальних знань для використання програми не буде потрібно. До плюсів архіватора можна віднести підтримку мультиядерних процесорів і покращений zip-алгоритм, що дозволяють максимально скоротити час стиснення. Новий інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і повна інтеграція з операційною системою роблять архіватор незамінним для повсякденного використання і рекомендується для використання як вдома, так і в офісі.

Best Free Alternative for WinZip, 7Zip and WinRAR! Zip Archiver is a Very powerful tool, can work with any Zip, WinZip, 7zip, WinRAR and other archive formats. The main advantage over other archiver is a new improved Zip algorithm for archiving, which reduce the required time to create an archive of more than 2-fold and multi-core processors support. New user-friendly interface and full integration with the operating system makes Free Download Zip Archiver program indispensable for every day use and is recommended for use in both home and office.

Інформація про програму:
Мова інтерфейсу: англійська + російська
Платформа: Windows XP/2003/Vista/7(32bit)
Рік виходу: 2012
Розмір (RAR): 15 Мб
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download / Завантажити Hamster Free ZIP Archiver 2.0.1.3 Portable

Скачати Hamster Free ZIP Archiver 2.0.1.3 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.