UAstream.Net » Музика » Збірник пісень групи ТІК (Тверезість і Культура)
Збірник пісень групи ТІК (Тверезість і Культура)

Збірник пісень групи ТІК | 26 треків | 136 Mb
Почалася ця історія 2000 року в гуртожитку №1 Вінницького державного педагогічного університету, де студент історичного факультету Вітя Бронюк та музпедовець Денис Репей задумали створити музичний колектив. Робоча назва була ТІК - "Тверезість і культура", - прикольна назва, і ніби зміст. Правда, серйозного із цього нічого не вийшло. Багато часу відбирав процес навчання і юність парубоча ...

Збірник пісень групи ТІК (Тверезість і Культура)

Наступним етапом у формуванні колективу став 2003 рік. Закінчилось навчання в університеті, але буденне "доросле" життя не несло в собі таких жвавості і колориту, що студентське. Тому, аби остаточно не "засохнути", вирішили вечорами збиратися, щоб пограти і поспівати, як раніше у колі старих і нових друзів.
Збірник пісень групи ТІК (Тверезість і Культура)

Навесні 2005 відновились репетиції, і на одну із них випадково потрапив молодий продюсер Олег Збаращук. Але, як відомо, аби оцінити товар, потрібно запропонувати його споживачеві, чи то слухачеві. Так і зробили. 2 червня в місті Вінниця в приміщені ККЗ "Райдуга" розпочинався всеукраїнський тур відомого гурту Таліта Кум, організатором концерту у Вінниці був саме Олег Збаращук. О 18.30 на сцену вийшла група ТІК.
Tracklist:

Download
Скачати Збірник пісень групи ТІК (Тверезість і Культура) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.