UAstream.Net » Російськомовні фільми » Утьосов. Пісня Длиною в жизнь (2006/DVDRip)
Утёсов. Песня Длиною в Жизнь  (2006/DVDRip)

Це людина-легенда. Це людина-любов. Це людина-пісня. З піснями Утьосова виросли різні покоління століття. Двадцяті роки - "Бублички" і "Лимончики", тридцяті - "Сердечко, для тебе не полювання спокою" і "Все добре, прекрасна маркіза", "сорокові фатальні" -
"Одесит Ведмедик" і "Заповітний камінь", повоєнні п'ятдесяті - "Дорогі москвичі" і "Є місто, яке я бачу уві сні"... Цей кінофільм про неповторному артиста Леоніда Утьосова і про його любов, про його дитинство, про його талант, про Одесі, Москві, Ленінграді та про війні й світі... І як у краплі води відображається цілий океан, так в історії життя Утьосова позначилася історія великої країни.
Леоніду Утьосову до його сімдесятиріччя було присвоєно звання народного артиста - першому з усіх, які працювали на естраді. До цього його вже здавна знала вся країна. Розповіді про Утьосова схожі на вигадка, а дійсність не сприймається як правда. Утьосов - це ім'я, яке залишилося в пам'яті і в серцях людей. Утьосов прожив довге життя, під його пісні пройшла доба. Він співав серцем, коли не вистачало голосу, і це сердечко продовжує співати..

Назва: Утьосов. Пісня Длиною в жизнь
: 2006
Жанр: Драма, Біографія, Музика
Випущено: Росія / Кінокомпанія «ДомФильм»
Режисер: Георгій Ніколаєнко, Валентина Ніколаєнко
У ролях: Богдан Бенюк, Марат Башаров, Володимир Жеребцов, Марина Александрова, Віра Воронкова, Наталя Гатиятова, Нонна Гришаєва, Вадим Цаллати, Михайло Палатник, Дмитро Мар'янов, Олексій Горбунов, Людмила Смородина

Кинопоиск: 6.103 63

Файл:
Формат: AVI
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 704x528 (1.33:1), 25 fps, XviD MPEG-4 ~1733 kbps avg, 0.19 біт/піксель.
Аудіо: MP3, 44.100 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~192.00 kbps avg.

Утёсов. Песня Длиною в Жизнь  (2006/DVDRip) Утёсов. Песня Длиною в Жизнь  (2006/DVDRip) Утёсов. Песня Длиною в Жизнь  (2006/DVDRip) Утёсов. Песня Длиною в Жизнь  (2006/DVDRip)

Розмір: 2,83 GB
Тривалість: 4 х 00:50
Переклад: Не потрібно
Мова: російська
Субтитри: Відсутні
Додана інформація для відновлення: 5%

Скачати Утьосов. Пісня Длиною в жизнь (5-8 серии из 12) (2006 / DVDRip)
Скачати з Depositfiles
Скачати з Turbobit
Скачати с Gigapeta
Скачати з Shareflare
Скачати з Sinhro
Скачати Утьосов. Пісня Длиною в жизнь (2006/DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.