UAstream.Net » Книги » Як знайти і завантажити в Інтернеті будь-які файли
Як знайти і завантажити в Інтернеті будь-які файли

У цьому посібнику описано ряд ефективних, у тому числі і неочевидних, прийомів пошуку інформації і потрібних файлів.
Дано поради та рекомендації щодо безкоштовного скачування і докачке файлів з файлообмінних серверів, торрент-трекерів і вузлів DC++. Книга знайомить з електронними бібліотеками, FTP - і HTTP-архівами, "варезными" сайтами і форумами.
А так само показано, як оформляти свої роздачі на трекерах і здійснювати управління рейтингом, завантажувати об'ємні файли, заощаджувати трафік і гроші при повільному підключенні до Інтернету, безкоштовно завантажувати музику і відео. Особливу увагу приділено забезпеченню анонімності і безпеки в Інтернеті. Наведені цікаві факти про нібито "самоті" в мережі, дані прийоми обходу деяких обмежень і заборон системних адміністраторів. Словник в кінці книги містить терміни з комп'ютерного сленгу. У другому виданні додана глава про андеґраундовому комп'ютерному мистецтві, а також розділи про діяльність різних хакерських груп, безкоштовних іграх, телефонні дзвінки і SMS, анонімні проксі-серверах.
Автор: Михайло Райтман
Видавництво: БХВ-Петербург
Рік видання: 2010
Сторінок: 336
Мова: російська
Формат: FB2
Розмір: 11,7 Мб

Скачати/Download Як знайти і завантажити в Інтернеті будь-які файли :

Скачати Як знайти і завантажити в Інтернеті будь-які файли скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.