UAstream.Net » Книги » Рецепти HTML і CSS
Рецепти HTML і CSS

Якщо підходити формально, то верстка веб-сторінок являє собою процес перетворення картинки, намальованої дизайнером, в HTML і CSS код, який і перетвориться браузером в документ, що показується відвідувачам сайту. Але те, що на словах звучить просто, в багатьох випадках перетворюється на рішення нетривіальних завдань. Адже необхідно не тільки написати валідний код, але також забезпечити його коректну роботу в різних, часом застарілих, браузерах. Всі ці в більшості своїй суперечливі умови змушують шукати відповідь на питання «Як зробити ...?», який ви й знайдете в цій книзі.

У цьому збірнику рецептів на чільне місце поставлено відповідність прикладів специфікаціям HTML і CSS, а також коректна робота в усіх сучасних браузерах. Зізнатися чесно, цього не скрізь вдалося добитися. На жаль, популярний Internet Explorer показує найбільший на сьогоднішній день рівень помилок. Тому для цього браузера деколи доводиться шукати рішення, які йдуть врозріз з логікою і специфікацією CSS.
Назва: Рецепти HTML і CSS
Автор: В. Мержевіч
Рік видання: 2009
Мова: Російський
Формат книги: Chm
Розмір: 15 MB

letitbit
Скачать Рецепты HTML и CSS с letitbit.net Одним файлом
turbobit
Скачать Рецепты HTML и CSS с turbobit.net Одним файлом
4files
Скачать Рецепты HTML и CSS с 4files.net Одним файлом
Скачати Рецепти HTML і CSS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.