UAstream.Net » Мультфільми » Монстри на канікулах / Hotel Transylvania (2012/TS)
Монстры на каникулах / Hotel Transylvania (2012/TS)

Граф Дракула для себе і своєї улюбленої доньки побудував відмінно укритий від сторонніх очей готель, куди монстри зі всього світу приїжджають відпочити від сімейних турбот, щоденної метушні і, природно... людей. Але всесущие південноамериканські туристи проникають і сюди.
За драматичності долі наймолодший представник легендарної династії мисливців на чудовиськ і вампірів Саймон Ван Хельсинг закохується в дочку Дракули. Розуміючи, що вони кровні вороги, сміт «Ромео» і «Джульєта» вирішують у що б то не стало встановити мир між чудовиськами й людьми.

Назва: Монстри на канікулах
Оригінальна назва: Hotel Transylvania
: 2012
Жанр: Мультфільм, дитячий, сімейний, пригоди
Випущено: США, Columbia Pictures, Sony Pictures Animation
Режисер: Геннадій Тартаковський
У ролях: Адам Сендлер, Селена Гомес, Енді Семберг, Стів Бушемі, Кевін Джеймс, Девід Спад, Френ Дрешер, Джон Ловиц, Моллі Шеннон, Сі-Ло

Кинопоиск: 7.803 2 786
IMDB: 7.20 (8 713)

Файл:
Формат: avi
Якість: TS
Відео: XviD, 2227 Кбіт/с, 720х400
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с

Монстры на каникулах / Hotel Transylvania (2012/TS) Монстры на каникулах / Hotel Transylvania (2012/TS) Монстры на каникулах / Hotel Transylvania (2012/TS) Монстры на каникулах / Hotel Transylvania (2012/TS)

Розмір: 1.35 ГБ
Тривалість: 01:22:00
Переклад: Дубльований
Субтитри: ні.

Скачати Монстри на канікулах / Hotel Transylvania (2012/TS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.