UAstream.Net » Мультфільми » Іван Царевич і Сірий Вовк (2011/DVDRip)
Иван Царевич и Серый Волк (2011/DVDRip)

Цікава історія від творців богатирській трилогії, в якій героїв російських народних казок чекають нові пригоди, загрози і забавні ситуації.
якось раз простий сільський хлопець з непростим іменуванням Фрол вийшов з дому за хлібом і... одружився на прекрасної принцеси. Скажете, так не буває? Буває, ще й як! треба-то всього нічого: жити в казковій Русі, дружити з авантюристом Сірим Вовком, кримінальником Колобком, билинним богатирем аналітичного складу розуму і його коханої - болотної " Кикиморою".

Назва: Іван Царевич і Сірий Вовк
: 2011
Жанр: мультфільм, дитячий, сімейний, пригоди
Випущено: Росія, анімаційна студія «Млин»
Режисер: Володимир Торопчин
Ролі озвучували: Микита Єфремов, Тетяна Буніна, Артур Смольянінов, Іван Охлобистін, Віктор Сухоруков, Сергій Гармаш, Михайло Боярський, Сергій Рускін, Олександр Боярський, Лія Ахеджакова, Христина Асмус, Олег Куликович, Олена Шульман, Костянтин Бронза, Анатолій Петров

Кинопоиск: 6.459 12 065
IMDB: 5.80 (256)

Файл:
Формат: avi
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 1920 Кбіт/с, 720х400
Аудіо: AC3, 6 ch, 448 Кбіт/с

Иван Царевич и Серый Волк (2011/DVDRip) Иван Царевич и Серый Волк (2011/DVDRip) Иван Царевич и Серый Волк (2011/DVDRip) Иван Царевич и Серый Волк (2011/DVDRip)

Розмір: 1.40 ГБ
Тривалість: 01:22:31
Мова: Російська
Субтитри: немає

Скачати Іван Царевич і Сірий Вовк (2011 / DVDRip)
Скачати з Turbobit
Скачати с Gigapeta
Скачати з Shareflare
Скачати з Sinhro
Скачати Іван Царевич і Сірий Вовк (2011/DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.