UAstream.Net » Російськомовні фільми » Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip)
Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip)

Дві заміжні пари розповзаються перед Різдвом. Дружина Рануччио залишає її заради іншої жінки, а дружина Джорджіо - заради таємничого незнайомця. Щоб «поміняти обстановку» екс-чоловіки відправляються в Майамі.
Рануччио орендує рожевий Cadillac і безтурботно гасає по місту, а Джорджіо відбивається від атак нiмфетки Стели, яка виявляється дочкою його кращого друга Маріо. Майамі з красунями всіх віків і габаритів здається друзям райським куточком для сексапільних задоволень. І перешкодити їм відтягнутися по повній програмі не зуміють ні виникнення нащадка і італійської подружки Рануччио, ні вечеря у канібала!

Назва: Канікули в Майамі
Оригінальна назва: Natale a Miami
: 2005
Жанр: Комедія
Випущено: Італія
Режисер: Нері Паренти / Neri Parenti
У ролях: Массімо Болди /Massimo Boldi/, Крістіан Де Сіка /Christian De Sica/, Массімо Гинь /Massimo Ghini/, Франческо Манделла /Francesco Mandelli/, Паоло Руффіні /Paolo Ruffini/, Джузеппе Санфеличе /Giuseppe Sanfelice/, Ванесса Хесслер /Vanessa Hessler/

Кинопоиск: 6.624 181
IMDB: IMDb: 3.40 (551)

Файл:
Формат: AVI
Якість: DVDRip
Відео: XviD, 720х400 (1.96:1), 25 fps, XviD MPEG-4 ~1794 kbps avg, 0.27 біт/піксель
Аудіо: AC3, 48 кгц, AC3 Dolby Digital, 2/0 (L,R) ch, ~192.00 kbps avg

Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip) Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip) Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip) Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip)

Розмір: 1.46 GB
Тривалість: 01:35:33
Переклад: Професійний (двухголосый) + Оригінальна доріжка.
Субтитри: ні.

Скачати Канікули в Майамі / Natale a Miami (2005 / DVDRip) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.