UAstream.Net » Ігри » Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)
Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)

Версія: 1.0 [Update 1] [/color=#CC0000]RePack від R.G. Shift

Інформація про гру
Назва: Вікінг: Битва за Асгард
Оригінальна назва: Viking: Battle For Asgard
Дата виходу гри: 2012
Жанр: Action (Slasher) / RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Hardlight
Издатель: SEGA
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: Вшита
Розмір: 2.31 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Довгоочікувана гра Viking: Battle for Asgard від творців серії Total War вийшла на консолях майже п'ять років тому, тепер вже доступна для користувачів PC. Оригінальний слешер Вікінг: битва за Асгард передає барвистий міфологічний світ Вікінгів!

Люті і нещадні війни стародавнього світу, все своє життя проводили в битвах, тепер битва за Асгард - місто богів. Вищої честю для кожного хороброго скандинавського Вікінга померти в бою і піднестися в обитель Валгаллы, де продовжитися їх подальший шлях у світі Богів. Головний герой гри - Скарин, йому належить пройти небезпечну подорож, зібрати військо лицарів і почати останню битву сопасным ворогом у небесному Асгарді!

Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP2) / Vista / 7
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.6 Ггц або AMD Athlon 64 X2 4400 або вище
Оперативна пам'ять: 4 Гб
Відеокарта: GeForce 9400 GT, Radeon 4350 або вище
Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 6 Гб

Особливості гри:
» Війна богів. На ваших очах розгортається епічне протистояння богів, докладно описане в скандинавських міфах. Володарка світу мертвих Хель вирішила помститися за Одину вигнання з Асгарда. Вона збирається звільнити легендарного вовка Фенріра, пробудження якого ознаменує кінець світу. Лише Скарин під опікою мудрою богині любові Фреї в силах знищити армію Хель і зупинити спроси у альберта.
» Безкрайні простори. Подорожуйте по мальовничій Скандинавії, застидайтесь найзагадковіші її куточки і захищайте рідні землі. Богиня Хель, яка очолює полчища нечисті, хоче перетворити всі острови в мляві пустки - не дайте їй шанс здійснити задумане. Природа цих місць занадто гарна, щоб назавжди перетворитися в чорний лід: вас чекають заливні луки і бездонні озера, непрохідні болота і густі ліси, засніжені схили і гострі піки гір, під захистом яких піднімаються неприступні замки.
» Нещадна битва. Боги не дарма зробили ставку на Скарина. Він холоднокровно відрубує ворогам кінцівки, проводить витончені рукопашні прийоми і легко розшпурює супротивників. Відчуйте п'янкий дурман війни і солонуватий смак пролитої крові!
» Магічні сили. Не кожну тварину можна вбити загартованої сталі. Деякі з підступних чудовиськ уразливі лише перед божественної магією. Використовуйте вищі сили і покличте на допомогу дракона, який втопить ворогів в жаркому полум'я.
» Звільніть свій народ. Хель полонила багатьох видатних воїнів. Подаруйте їм свободу, завоюйте їх довіру, і хоробрі мужі підуть за вами хоч у пащу самого Фенріра. Бойові товариші беруть участь в битвах разом зі Скарином, відважно відбиваючи атаки нежиті.

Особливості RePack'a:
• Вирізані титри (Credits)
• Нічого не перетворено
• Версія гри - 1.0 [Update 1]
• Час встановлення: 5 хв.
• RePacked by [R.G. Shift]




Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)


Скачати Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift)

Скачати Viking: Battle For Asgard / Вікінг: Битва за Асгард (2012/RUS/ENG/RePack від R.G. Shift) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.