UAstream.Net » Програми » Scanitto Pro v 2.4.12.134
Scanitto Pro - Програма призначена для сканування документів і зображень, збереження їх у зручному для вас форматі. Крім того, Scanitto має функцію прямого друку на принтері, що дозволить використовувати ваш принтер і сканер як копір.
Використовуючи сканер, удома або в офісі, Ви напевно стикалися з такими проблемами:

* Незручний і досить складний інтерфейс програм сканування, які поставляються із сканерами;
* Відсутність можливості збереження зображень в необхідному Вам форматі;
* Відсутність функції прямого друку, яка заощадила б Вам багато часу.

Для спрощення процесу сканування була розроблена програма Scanitto, яка дозволить Вам швидко і зручно отримувати зображення зі сканера.

Скориставшись програмою Scanitto, Ви отримуєте можливість легко і просто сканувати зображення, документи або фотографії, і зберігати їх у зручному для вас форматі. Крім того, Scanitto порадує вас функцією прямого друку на принтері, що дозволить використовувати ваш принтер і сканер як копір.

Використовувати Scanitto просто, Вам потрібно лише вибрати сканер, вказати параметри сканування і папку для збереження зображень. Ви зможете відразу ж роздрукувати їх на принтері.
Scanitto надасть Вам:

* Простий і зручний інтерфейс;
* Функцію прямого друку відсканованих зображень. Створення копій;
* Можливість збереження відсканованих зображень в наступних форматах: bmp, jpeg, tiff, png, pdf, gif;
* Вибір необхідного Вам дозволу і кольоровості зображення;
* Сумісність з усіма TWAIN сканерами.



Scanitto Pro - це легке, швидка і не переобтяжене масою непотрібних функцій програмне забезпечення для сканування. Точна настройка параметрів сканування, копіювання документів в один клік і збереження документів в багатосторінкові PDF і TIFF файли - це саме те, що постійно потрібно під руками користувача сканера!

Більшість додатків, які поставляються в комплекті зі сканерами, поширюються як демо-версії, в той час як їх повні версії досить дороге задоволення і в той же час переповнені величезною кількістю непотрібних функцій, які, швидше за все, не будуть використовуватися. Звичайні користувачі рідко вдаються до сучасної колірної корекції, нестандартним форматам папери та іншим новомодним функцій, в той час як фахівці просто не купують недорогі сканери і додатки - кожен з них має свої власні вимоги, які навряд чи будуть задоволені стандартними рішеннями. Якщо у вас є сканер, який ви використовуєте для обмеженого кола завдань (копіювання, сканування простих текстів та зображень) і шукаєте просте у використанні і недорогий засіб, зобов'язана робити роботу добре кожен день, вам, безумовно, слід перевірити Scanitto Pro.
Scanitto Pro за всіма параметрами перевершує свого попередника, програму Scanitto, і суттєво розширює свою функціональність, до того ж до безлічі зручних можливостей, які зроблять вашу щоденну роботу ще більш, вільної і ефективною. Scanitto Pro підтримує практично всі існуючі TWAIN сканери, так що вам не доведеться турбуватися про сумісність, крім випадків, якщо у вас є щось вкрай рідкісне або екзотичне. Якщо у вас є принтер, Scanitto Pro допоможе вам зробити копію в один клік - просто почекайте поки відсканує оригінал і програма передасть його на пристрій друку. Тепер можна вибирати область для сканування, тому можна забути про подальшу обрізку зображень. Якщо у вас є величезний документ, що складається з декількох сторінок, Scanitto Pro може зберегти його в багатосторінковий TIFF або PDF файл, тому ви легко можете оцифрувати свої рукописи в один компактний файл. Плюс до всього, кожен момент процесу сканування може бути доопрацьований з урахуванням конкретних вимог.
Scanitto Pro є поліпшеною програмою для сканування, яку може дозволити собі кожен. Легкість у використанні кожної функції програми, необхідної для щоденного сканування - це вибір, про який ви не будете шкодувати!

Зміни в останній версії:
+ Італійська мова
+ Іспанська мова
- Drag & Drop функція для відсканованих файлів (копіюйте файли шляхом перетягування)
- Виправлена помилка перевірки прав для файлових операцій
- Додано режим посторінкового сканування у PDF
- Спливаючі підказки для відсканованих файлів
- Змінено деякі елементи UI
- Виправлена помилка виникає при створенні 1-бітного JPEG файлу

Операційна система: Windows All
Тип ліцензії: Trialware
Активація: Є (Keygen)
Мова інтерфесу: Російська / Multilanguage
Розмір: 5.08 MB
і

Скачати Scanitto Pro v 2.4.12.134 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.