UAstream.Net » Російськомовні фільми » Генії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRip
Генії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRip

Інформація про фільм:
Назва: Генії та Лиходії. Джон Рокфеллер
Рік випуску: 2008
Жанр: документальний
Режисер: Інна Кокоріна

Джон Девісон Рокфеллер - не тільки перший в історії доларовий мільярдер, але і найбагатша людина за всю історію людства. У перерахунку на сучасний курс долара він володів би станом 310 мільярдів доларів. Не дивлячись на свій стан, Рокфеллер був невибагливий в побуті. Улюбленим його ласощами все життя було молоко з печивом.
Рокфеллер використовував сумнівну тактику у своїй роботі, пропонуючи хабара політикам, вдаючись до фінансових загрозам, плетучи таємні змови. Насправді, багато хто з цих тактик в тій або іншій формі живі й донині. Він заснував перший нафтовий трест «Standard Oil» з ієрархічною системою. Використовуючи не зовсім законні методи, він розорив своїх конкурентів і приховав свій дохід від податкових органів. Після того він об'єднався зі своїми суперниками BP і Shell для того, щоб домінувати на світовому ринку. Про багатство Джона Рокфеллера ходять легенди. Так, у 1917 році його капітал становив 2,5% від всього валового продукту США. Рокфеллер міг без проблем фінансувати всі країну, при цьому, не перебуваючи на межі розорення.

Випущено: Росія, ТОВ "Цивілізація НЄО"
Тривалість: 00:25:36
Переклад: не потрібно

Файл
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: 720x576 (1.25:1), 25.000 fps, XviD~935 kbps
Аудіо: 44.100 kHz, MPEG, 1 ch, ~80.00 kbps
Розмір: 187 Mb

Генії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRipГенії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRipГенії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRip

Завантажити: Генії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRip
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Генії та Лиходії. Джон Рокфеллер (2008) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.