UAstream.Net » Ігри » ShellShock DILOGY (2006-2009/RUS/Repack)
ShellShock DILOGY (2006-2009/RUS/Repack)

Тактичний шутер від третьої особи , розроблений голландської студією Guerilla Games, - сама реалістична трактування в'єтнамської війни. Це правдива історія про державу, що поставила на карту життя тисяч бійців. Про жорстокість людей, які звикли до думки про неминучої смерті. Про божевілля, бажання вижити і про силу людського духу, перемагає кошмар війни.

ShellShock: Nam \'67 В ролі звичайного американського рядового гравець побачить весь жах тих подій. Напалмові атаки, пастки вьетконговцев, раптові засідки і шокуюча атмосфера просочених страхом і смертю джунглів - все це доведеться відчути на власному віртуальному досвіді. Гравця чекають різноманітні завдання - від масштабних битв до стелс-місій. Особливу реалістичність грі надає деталізована система поранень, а також інтерактивний військовий табір, в якому можна поспілкуватися зі своїми товаришами по службі, постріляти в тире або послухати радіо.

ShellShock 2: Blood Сліди Слухати сюди, мавпа свинорылая! Так, звертаюся до тебе, салага замухрыжная! Як тримати гвинтівку, знаєш? Ах, тренувальний табір ти пройшов будинку, та невже? А тепер засунь свої ліберальні замашки туди, де не світить сонце! Для тебе, молокососа, я цар і бог, тому що я сержант, а ти лише чергова порція білого м ’ ясця для москітів, чорт би їх подер. Будеш мене слухати, бути може, проживеш довше, ніж той дурень до тебе. Місцеві тубільці - справжні майстри по частині вбивства, так що дивися в обидва. Ти тут - ніхто, порожнє місце, поки не даси мені, на що здатний в бою!

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows® XP / Windows Vista / Windows 7
Рік випуску:2006 - 2009
Жанр: Action / FPS / Horror
Розробник: Rebellion
Издатель: Новий Диск

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 3.03 GB

Особливості ріпаку:
НІЧОГО НЕ ВИРІЗАНЕ, НЕ ПЕРЕТВОРЕНО
Для установки потрібно 512мб озу
Ріпак зроблений на основі ліцензії від \"Новий Диск\"
Час установки 15-20 хвилин
При установці так само працює музика.
Якщо РР не ходить, той переключіть розкладку клавіатури на ENG



Скачати; ShellShock DILOGY (2006-2009/RUS/PC/Repack)
Скачати з unibytes.com
Скачати з gigabase.com
Скачати з letitbit.net

Завантажити програму для більш зручного завантаження з letitbit.net, vip-file.com - SkyMonk Client
Скачати ShellShock DILOGY (2006-2009/RUS/Repack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.