UAstream.Net » Дизайн » CorelDRAW Graphics Suite X6 16.1.0.843 SP1 Portable Rus
CorelDRAW Graphics Suite X6 16.1.0.843 SP1 Portable Rus


CorelDRAW Graphics Suite X6 - новий графічний пакет, що дозволяє впевнено просувати вперед будь-який графічний проект. Точні інструменти, краща на ринку сумісність файлів та оновлений вміст допоможуть втілити творчі ідеї в професійні результати, починаючи від барвистих логотипів і вивісок до незвичайних маркетингових матеріалів і привабливою інтернет-графіки.

У його склад входять редактор векторної графіки CorelDRAW X6, редактор растрової графіки PHOTO-PAINT X6, програма для перетворення растрових зображень у векторні Corel PowerTRACE X6, програма для створення скріншотів Corel CAPTURE X6, а також електронна книга по роботі з пакетом CorelDRAW Handbook. Цей пакет поєднує в собі повний набір чудових можливостей дизайну, швидкість і простоту у використанні.

Пакунок надає повний набір інструментів для створення ілюстрацій, логотипів, брошур, бюлетенів, рекламних оголошень, буклетів і рекламних щитів і є оптимальним графічним рішенням. Даний програмний пакет чудово підходить для створення нових тенденцій в індустрії моди і дизайнерської розробки одягу. робити цікаві малюнки і розподіляти їх по полю зображення допоможе вам потужний арсенал інструментів. CorelDRAW і Corel PHOTO-PAINT помітно розширили свої можливості в порівнянні з попередніми версіями і аналогами програмного забезпечення цієї галузі.

Деякі функції програми:
Модернізований інтерфейс користувача
Можливість обмінюватися ідеями з колегами і клієнтами в реальному часі
Удосконалене і потужне рішення для перетворення растрового зображення у векторну графіку
Забезпечення максимальної відповідності кольорів у додатках Corel і Microsoft
Забезпечення відповідності кольорів у додатках Corel та Adobe
Покращена інтеграція з системою Windows Vista
Змінене діалогове вікно «Створити з шаблону»
80 професійних шаблонів
Нові, редаговані матеріали
Прискорений процес верстки та редагування тексту
Форматування тексту в реальному часі
Дзеркальне відображення тексту абзацу
Підтримка файлів RAW
Випрямлення зображень
Інформація у вигляді гістограми
Удосконалене діалогове вікно «Кольорова крива»
Готові розміри сторінки

Що нового в CorelDRAW X6:
Підвищення продуктивності. CorelDRAW GS тепер володіє повною підтримкою 64-розрядних процесорів, дозволяючи швидше працювати з великими документами. Також у X6 була покращена підтримка багатопоточності (обробка декількох потоків різними процесорами) для операцій копіювання/вставки великих об'єктів, експорту, а так само друку кількох документів.
Підтримка OpenType і робота з текстом. Значною мірою була перероблена система роботи з текстом. Тепер нам доступні багато типографські функції OpenType, такі як лігатури, контекстні та стилістичні варіанти написання, орнаменти, дробу, каліграфічні символи і пр. Так само, з'явився новий докер Text Properties, який зібрав у себе більшість налаштувань тексту в зручному вигляді.
Нове «особа» докера Object Properties. До невпізнання був перероблений докер Object Properties. Він включає в себе досить велика кількість основних налаштувань, які тепер тісно пов'язані з новими стилями.
Нові стилі. У CorelDRAW X6 повністю видалили підтримку старих колірних стилів. На зміну їм прийшли зовсім нові, багатофункціональні Color Styles, з можливістю робити Harmony (Гармонії). Стилі для об'єктів і тексту також отримали нове життя. Тепер їх можна робити і застосовувати до заливання, абрисом, тексту і фреймах, робити групи стилів, легко і швидко змінювати стилі за замовчуванням, а так само експортувати та імпортувати всі стилі з одного документа в інший. Основне керування стилями проводиться через нові докери Color Styles і Object Стилі.
Покращений PowerClip. Ефект PowerClip був значно покращено, за рахунок додавання нового функціоналу, а так само поліпшення існуючого. Наприклад були додані команди підгонки умісту під розміри контейнера, додана відірвана панель з основними функціональними кнопками. Так само, при переході в режим редагування, об'єкти, що залишилися поза контейнера не зникають повністю, а залишаються злегка помітними.
Майстер сторінки і нумерація. Розробники CorelDRAW X6 трохи змінили логіку майстер сторінок, тепер їх можна робити окремо для парних і непарних сторінок. Також додали просту нумерацію сторінок, яку можна розміщувати як на окремі сторінки, так і на майстер сторінки.

Нові інструменти:
Freehand Pick - виділення об'єктів рамкою довільної форми
Мажуть Tool - «розмазування»
Twirl Tool - закручування
Attract Tool і Repel Tool - притягання і расталкивание

Інші новинки CorelDRAW X6:
Quick Pan - мабуть, самий швидкий і зручний спосіб навігації. Полягає він у тому, що «гак» з'являється при натисканні й утриманні середньо кнопки миші.
Alignment Guides - інтерактивне вирівнювання об'єктів за допомогою «віртуальних» напрямних.
Selection Groups - нова можливість інтерактивно «прив'язати» певний виділення до конкретної цифри на клавіатурі (над літерами).
Три типи кутів для інтерактивного контуру + нове «особа» докера Contour.
Підтримка прозорості в Vector Pattern Fill.
Розширено список режимів накладання для інтерактивної прозорості.
VBA 7.1, а також підтримка Custom .NET Control (WPF).


Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Rus
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: CorelDRAW Graphics Suite X6 16.1.0.843 SP1 Portable Rus
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: CorelDRAW Graphics Suite X6 16.1.0.843 SP1 Portable Rus

Скачати CorelDRAW Graphics Suite X6 16.1.0.843 SP1 Portable Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.