UAstream.Net » Ігри » Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009)
Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009)

Company of Heroes - справжня революція в світі стратегій в реальному часі, що оповідає про подвиги боєць десантних військ США в часи Другої вселенський. Почавши гру з фатального дня «Д» і висадки на Омаха-біч, гравець незабаром попаде в самому центрі бойових дій на другому фронті. Відчуйте небувалу могутності, відвагу і хоробрість героїв, що визначили судьбину усього людства на роки вперед. Випробуйте себе на неперевершених по динамізму і напруженням пристрастей віртуальних полях битв Другої вселенський.

Особливості гри:
? У Opposing Fronts вам доведеться зарахувати під своє командування дві свіжі армії: німецьку елітну танковйю гвардію, смертоносні механізовані частини, еліта Вермахту, які не мають собі рівновеликих в вогневої мощі і мобільності і 2-ю британську армію, изобильность тактичних можливостей якої дозволяє успішно протистояти будь-якому супротивнику.
? Дві сюжетні кампанії, що реконструюють найзапекліші і криваві битви на Західному фронті: протистояння німецької танкової гвардії десанту союзників в Нормандії і бої за звільнення французького Кана у складі 3-го батальйону британської армії.
? У трьох унікальних кампаніях Tales of Valor вам чекає протягнути свої війська крізь ключові бої Другої Світової війни і зайняти пункт серед найславетніших полководців середини XX століття. Потрібна лише перемога!

Назва: Company of Heroes. Anthology
Жанри: Strategy (- Real time) / 3D

Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009)

Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009)

Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009)

Скачати Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009)


Скачати програму для більш зручного завантаження з letitbit.net, vip-file.com - SkyMonk Client/

Скачати Company of Heroes. Anthology / Компанія героїв. Антологія (RUS/Rip by R.G.Механики 2009) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.