UAstream.Net » Ігри » NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)
NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)

Інформація про гру
Назва: NHL 09
Дата виходу гри: 5 листопада 2008 р.
Жанр: Sport (Hockey) / 3D / Simulator
Розробник: EA Canada / HB Studios
Издатель: Electronic Arts
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова Озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: не потрібно
Розмір: 1.32 GB (+3% на відновлення)

Опис гри: NHL 09 має всі шанси повторити, а може бути, і перевершити успіхи своєї попередниці - NHL 08. Для цього є все необхідне. Нова гра від EA створювалася на базі попередньої зоряної версії, однак розробники пішли далі і включили в нову гру ряд революційних елементів, які по достоїнству оцінять всі любителі гри для справжніх чоловіків.

NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP2) / Windows Vista
Процесор: 1.3 ГГц (XP) / 1.5 ГГц (Vista)
Оперативна пам'ять: 256 мб (XP) / 512 мб (Vista)
Відеокарта: 64 МБ
Аудіокарта: Сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на ЖД: 3 Гб

Особливості гри:
» Революційна система Skill Stick була дороблена таким чином, щоб дати гравцям небачений раніше рівень контролю над шайбою під час оборони. Вам знадобиться всього один рух, щоб блокувати суперника і запобігти кидки в одне торкання. Можна навіть підняти ключку свого суперника і перешкодити йому завдати точного удару по воротах або зробити пас.
» Новий режим Be a Pro дає можливість створити власного гравця і самому привести його до вершини хокейного Олімпу. Ви починаєте свою кар'єру в AHL і маєте всі шанси стати кращим гравцем NHL. Спеціальна система буде оцінювати вашу гру по 50 різними параметрами, фіксуючи ваші сильні та слабкі сторони. Ви завжди будете знати, над чим слід попрацювати і в якому напрямку рухатися, щоб стати повноправним членом Залу слави.
» Ведіть шайбу, пасуйте і забивайте голи за допомогою всього двох кнопок. Система управління в грі була взята з старого доброго NHL 94. Навіть якщо ви ніколи не грали в хокейні симулятори, ви зможете легко освоїти гру і боротися нарівні з іншими.
» Небачену раніше реалістичність і інтенсивність грі додадуть більше 300 нових елементів анімації. Ви зможете робити нові трюки і здійснювати стрімкі прориви до воріт противника.
» Тепер ви можете завантажити відео з кращими епізодами своєї гри на сайт EA Sports World і довести всьому світу хто насправді гідний чемпіонства! Також можна зробити знімки для візитної картки NHL та завантажити свої улюблені музичні композиції, щоб вони відтворювалися в різні моменти гри.
» Розробники включили в гру європейські і російську ліги. Ви побачите гравців зі Швеції, Фінляндії, Чехії, Німеччини і, само собою, Росії.

Особливості RePack'a:
• Нічого не вирізане/перетворено
• RePacked by [rg.]

Геймплей:


Скріншоти

NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)


Скачати NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.)

Скачати NHL 09 (2008/PC/ENG/RUS/RePack від rg.) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.