UAstream.Net » Ігри » E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito)
E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito)

Ви знаходитесь в похмурому майбутньому після складного фону подій. Люди почали брати участь в міжпланетних воєн, що випливають з таємничих расс, а також незрозумілі п.с.и. суті, відомої як Metastreumonic сили, що призвело до війни цивілізацій один проти одного, і загроза всесвіту. Гравець бере на себе роль EYE члена, що працюють в секреції Secretorum - товариство еліти Самурай ченці, які мають доступ до технологій, кожен воїн пов'язаний з кібернетикою, п.с.и. навчання, і ДНК, придбані у єдиного відомого члена секретної розвиненою цивілізації ніколи не буде схоплений і вбитий. Гравець так само таємно працює на кілька різних сторін у внутрішньому конфлікті людини між різними фракціями.

Рік : 2011.
Мову : Російська.
Оперативна пам'ять : 1 Gb
Відео карта : ATI 2600XT, GeForce 8600GT /512 МБ і вище.
Ключ : Не потрібен.
Розмір : 2, 2Gb.
ОС : Windows 98SE, Me, 2000, XP, 2003, Vista or Windows 7.

E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito) E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito) E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito)

Скачати E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito)
Скачати з unibytes.com
Скачати з gigabase.com
Скачати з letitbit.net

Завантажити програму для більш зручного завантаження з letitbit.net, vip-file.com - SkyMonk Client
Скачати E.Y.E.: Divine Cybermancy / E.Y.E.: Божественний киберчеловек (2011/ENG/FR/Repack by R.G. Incognito) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.