UAstream.Net » Ігри » Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS)
Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS)

Гру створено за мотивами епічної саги Джорджа Мартіна A Song of Ice and Fire (у російському перекладі «Пісня льоду і полум'я»), яка підкорила серця мільйонів шанувальників фентезі у всьому світі. Вам належить опинитися в центрі боротьби за Залізний трон, що розгорнулася між правлячими будинками в Семи Королівствах - державі, розташованому на континенті Вестерос. На ваших очах розгортатиметься тисячолітня історія країни - від прибуття Немерии в Дорн до пробудження Інших за Стіною. Ви візьмете участь у доленосних для Вестерос події і в грандіозних битвах, таких як вторгнення Эйегона Завойовника і Війна Узурпатора. В «Грі Престолів: Початок» далеко не завжди перемагає той, у кого більше армія... Ви зможете вести економічну війну, брати супротивника змором, осаджуючи його фортеці, домагатися бажаного за допомогою дипломатії та інтриг. Зрада і обман тут - звичайна справа, так що будьте напоготові!

Рік : 2011.
Мову : Російська.
Оперативна пам'ять : 1 Gb
Відео карта : ATI 2600XT, GeForce 8600GT /512 МБ і вище.
Ключ : Не потрібен.
Розмір : 2, 2Gb.
ОС : Windows 98SE, Me, 2000, XP, 2003, Vista or Windows 7.

Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS) Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS) Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS)

Скачати Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS)
Скачати з unibytes.com
Скачати з gigabase.com
Скачати з letitbit.net

Скачати програму для більш зручного завантаження з letitbit.net, vip-file.com - SkyMonk Client
Скачати Game of thrones: Beginning / Гра престолів Початок (2011/RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.