UAstream.Net » Ігри » Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC)
Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC)

В першу чергу, розширився парк пілотованих літаків. Крім Су-27 і Мить-29 в грі з'явилися вітчизняний Су-25 і літаки НАТО: A-10 і F-15. Традиційно реалістична модель керованого літака була ще більш вдосконалена. При розрахунку параметрів руху використовуються складні рівняння, в яких враховуються інерційні та аеродинамічні характеристики літака, у тому числі на закритических кутах атаки, режимах звалювання і штопора. Для Су-27 і Мить-29 реалізований знаменитий маневр \"кобра\". Модель силової установки містить складні залежності параметрів роботи реактивного двигуна від режимів польоту. Ще більш деталізована робота систем літака.

In erster Linie, wurde der Park der bemannten Flugzeuge ausgedehnt. Au? er Su-27 und Mig-29 im Spiel sind einheimischer Su-25 und die Flugzeuge von NATO erschienen: A-10 und F-15. Das traditionell realistische Modell des gesteuerten Flugzeuges war noch mehr vervollkommnet. Bei der Berechnung der Parameter der Bewegung werden die komplizierten Angleichungen verwendet, in die die Tragheits - und aerodynamischen Charakteristiken des Flugzeuges, einschlie? lich auf закритических die Winkel des Angriffes, die Regimes des Durchsackens und des Korkenziehers berucksichtigt werden. Fur Su-27 und ist das MiG-29 das beruhmte Manover \"die Kobra " realisiert. Das Modell der Kraftanlage enthalt die komplizierten Abhangigkeiten der Parameter der Arbeit des reaktiven Motors von den Regimes des Flugs. Noch mehr деталізована die Arbeit der Systeme des Flugzeuges.

Інформація про Гру:
Рік випуску: 2003 - 2004
Жанр: Flight Simulator (Combat) / 3D
Розробник: Eagle Dynamics
Видавництво: Ubisoft Entertaiment
Тип видання: RePack
Мову інтерфейсу і озвучення: Російська
Ліки: Не потрібно
Платформа: PC
Розмір файлу: 1.3 Gb

Lock On: Сучасна Бойова Авіація
Опис:
Продовження знаменитої серії авіасимуляторів, розроблених компанією \"Голок Дайнемикс\". Гра включає безліч нововведень і поліпшень в порівнянні з попередньою версією - \"Фланкер 2.5\". В першу чергу, розширився парк пілотованих літаків. Крім Су-27 і Мить-29 в грі з'явилися вітчизняний Су-25 і літаки НАТО: A-10 і F-15. Традиційно реалістична модель керованого літака була ще більш вдосконалена. При розрахунку параметрів руху використовуються складні рівняння, в яких враховуються інерційні та аеродинамічні характеристики літака, у тому числі на закритических кутах атаки, режимах звалювання і штопора. Для Су-27 і Мить-29 реалізований знаменитий маневр \"кобра\".

Lock On: Гарячі Скелі
Опис:
Гра \"Lock On: Гарячі скелі\" розроблена на основі авиасимулятора \"Lock On: Сучасна бойова авіація\" і є його подальшим розвитком. На додаток до вже наявних літакам гравцям пропонується випробувати в бою машину Су-25 Т, призначену для атаки наземних цілей високоточною зброєю і найбільш ефективну для боротьби з бронетехнікою супротивника. Особливо велику увагу при створенні гри приділялася реалізму моделювання систем озброєння, авіоніки, динаміки польоту і фізичних властивостей літака Су-25 Т. Також не обділений увагою і ігровий аспект. Розроблені кампанії і супроводжуючі їх відео, зроблені на графічному движку Lock On, сприяють повного занурення гравця в атмосферу жорстоких сутичок, що відбуваються на території пострадянського Кавказу.

Системні вимоги:
* ОС: Windows XP / Vista / 7
* Процесор: Pentium IIII 1500 МГц
* Оперативна пам'ять: 512 Mb
* Відеокарта: 128 Mb
* Звукова карта: сумісний з DirectX 8.1
* Вільне місце: 2 Gb

Особливості RePack'а:
? Нічого не вирізане / не перетворено
? Автор RePack'а: R.G. xPackers
MD5:6912c75994a94d5ae88bbd3c17a0e587

Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC) Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC) Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC)

Скачати; Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC)
Скачати Дилогія Lock On (2003 - 2004/RUS/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.