UAstream.Net » Ігри » Сталева лють: Харків 1942 / Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v5 (2012/RUS/PC)
Сталева лють: Харків 1942 / Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v5 (2012/RUS/PC)

Гра «Сталева лють: Харків 42» - масштабний танковий симулятор, достовірно описує події страшних років Великої вітчизняної. Військові дії розгортаються на тлі наступальної операції, проведеної Червоною Армією в1942 році. В ході німецького контрнаступу, що почався 17 травня, три радянські армії потрапили в оточення і змушені були із запеклими боями виходити з «м'ясорубки» Барвінківського котла.
Гіркота від загибелі своїх бойових товаришів і радість перемог, жахливий гуркіт техніки і гул військових армад рвуться барабанні перетинки від вічних канонад снарядів і рева куль, страх і лють. Ніякого часу на роздуми - тільки бій, бій і знову в бій, і лише одне людське бажання - бажання вижити!

Das Spiel "Steel Fury: Kharkov 42" - gro? flachige Tank Simulator, zuverlassig beschreiben die Ereignisse von den schrecklichen Jahren des Gro? en Vaterlandischen Krieges. Militarische Aktionen entfaltet sich vor dem Hintergrund einer offensiven Operation, von der Roten Armee durchgefuhrt v1942 Jahr. Im Zuge der deutschen Gegenangriff, begonnen am 17. Mai wurden drei sowjetische Armeen umzingelt und wurden gezwungen, den heftigen Kampfen "Fleischwolf" Barvenkovsky Kessel zu verlassen.
Bitterstoffe aus dem Verlust ihrer Kameraden und die Freude der Siege, der monstrosen Brullen der Maschinen, und Grollen des Krieges Armadas, rauschende Trommelfelle aus den ewigen Kanonaden Muscheln und dem Drohnen der Kugeln, Angst und Wut. Keine Zeit zum Nachdenken - nur kampfen, kampfen und wieder kampfen, und nur ein Wunsch des Menschen - der Wunsch zu uberleben!

Особливості гри :
* Реальна війна - реальна техніка. Спробуйте і відчуйте, як це було! Детальна промальовування озброєння, техніки її внутрішньої обстановки, тактичних знаків.
* Видовищні і масштабні баталії за участю всіх родів військ об'єднані в три кампанії, кожна з яких дає гравцеві певну бойову машину, яка має свої особливості управління, поведінки на марші і в бою, а також унікальні технічні характеристики.
* Обери свій шлях до перемоги! Познайомтеся з особливостями ведення танкового бою: активно маневруйте, стріляйте раніше і точніше, ніж ворог.
* Командуй розумно! Визначайте тактику, бережіть техніку і особовий склад.
* Масштабна війна: для досягнення успіху в бою вам необхідна чітка взаємодія з усіма родами військ, які беруть участь в операції.

Змонтувати образ.
Встановити гру з галереї.
Встановити патчі №3,№4.(Патч №1 вже вмонтований в образ, його ставити не треба).
Патч №5-встановлювати за бажанням.
Грати.



скачати Сталева лють: Харків 1942 / Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v5 (2012/RUS/PC)
Скачати Сталева лють: Харків 1942 / Steel Fury: Kharkov 1942 + Patch v5 (2012/RUS/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.