UAstream.Net » Windows » AusLogics BoostSpeed 5.4.0.10 DC 13.09.2012 Portable
AusLogics BoostSpeed 5.4.0.10 DC 13.09.2012 Portable


Auslogics BoostSpeed - це 19 утиліт для прискорення і захисту Вашого ПК, включаючи очищення системи, дефрагментації дисків і виправлення помилок в реєстрі. Auslogics BoostSpeed 5 очистить Ваш комп'ютер від системного "сміття", виправить помилки реєстру, дефрагментує диски і допоможе налаштувати Windows.
З програмою BoostSpeed 5 Ви легко і швидко настроїти комп ’ ютер на максимальну продуктивність.

Ваш комп'ютер буде працювати, як новий!

Auslogics BoostSpeed 5 включає в себе 19 утиліт в одній програмі для обслуговування і оптимізації роботи комп'ютера:
Очищення дисків. BoostSpeed очистить Ваш комп'ютер від системного сміття, дублікатів файлів і непотрібних програм, звільняючи місце на диску.
Виправлення помилок в реєстрі Windows. Програма виправить помилки і структурні дефекти, а також дефрагментує реєстр Windows для більш стабільної роботи Вашого комп'ютера.
Дефрагментація дисків. BoostSpeed v.5 включає в себе нову версію дефрагментатора - Auslogics Disk Defrag 3 з усіма його можливостями і функціями.
Відновлення видалених файлів. За допомогою нової утиліти File Recovery, Ви зможете відновити випадково видалені файли, а також файли видалені вірусами і шкідливим пз.
Оптимізація Інтернет-з'єднання. Вбудований Internet Optimizer збільшить швидкість закачування файлів і завантаження сайтів, оптимізувавши налаштування Вашого Інтернет-з'єднання.
Налаштування системи. BoostSpeed 5 включає твікер з більш ніж 280 різними опціями для швидкої і зручної установки Windows під Ваші потреби і переваги.
Контроль стану вінчестера. За допомогою утиліт Disk Doctor і Disk Explorer Ви зможете перевіряти вінчестер на наявність помилок і контролювати використання дискового простору.
Захист особистої інформації. Завдяки утиліті Track Eraser ніхто не дізнається, які сайти Ви переглядали, які файли відкривали і які програми запускали.

P. S. оновили (виправили) нишком: Disk Cleaner, Disk Doctor, Disk Wiper, File Recovery, Reg Cleaner, інтегратор (BoostSpeed).

Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Анг/Rus
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 13.7 Mb
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: AusLogics BoostSpeed 5.4.0.10 DC 13.09.2012 Portable

Скачати AusLogics BoostSpeed 5.4.0.10 DC 13.09.2012 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.