UAstream.Net » Ігри » Єгипет: Таємниця п'яти Богів / Egypt: Secret of five Gods (2011/RUS/PC)
Єгипет: Таємниця п'яти Богів / Egypt: Secret of five Gods (2011/RUS/PC)

Ось і настав день, коли його сонячна колісниця не з'явилась на небі. Беззахисні мешканці Єгипту опинилися у владі Сету і Анубіса. Жорстокі і злі боги поневолили колись процвітаючу країну. Страждання і біль простих людей були їм радість. Тепер ви - остання надія Єгипту. Звільніть країну від влади темних сил і допоможіть Ра повернутися до своїх людей.

Ist es ist der Tag getreten, wenn sein sonniger Wagen auf dem Himmel nicht erschienen ist. Die schutzlosen Bewohner Agyptens haben sich in der Macht des Satzes und Anubissa erwiesen. Die grausamen und bosen Gotter haben das einst bluhende Land unterjocht. Die Leiden und der Schmerz der einfachen Menschen waren von er in die Freude. Jetzt Sie - die letzte Hoffnung Agyptens. Befreien Sie das Land von der Macht der dunklen Krafte und helfen Sie Ra, zu den Menschen zuruckzukehren.

Рік : 2011.
Мову : Російська.
Оперативна пам'ять : 1 Gb.
Відео карта : ATI 2600XT, GeForce 8600GT /512 МБ.
Ключ : Не потрібен.
Розмір : 238Мб.
ОС : Windows 98SE, Me, 2000, XP, 2003, Vista or Windows 7.



Скачати Єгипет: Таємниця п'яти Богів / Egypt: Secret of five Gods (2011/RUS/PC)
Скачати Єгипет: Таємниця п'яти Богів / Egypt: Secret of five Gods (2011/RUS/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.