UAstream.Net » Ігри » Torchlight II (2012/PC/ENG/Repack від R.G. Catalyst)
Torchlight II (2012/PC/ENG/Repack від R.G. Catalyst)

Новинка! Версія: 1.0 [/color=#CC0000] RePack від R.G. Catalyst

Інформація про гру
Назва: Torchlight II
Дата виходу гри: 2012
Жанр: Екшен / Пригодницькі ігри / Рольові ігри / Інді
Розробник: Runic Games
Издатель: Perfect World Entertainment / 1С-СофтКлаб
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: RELOADED
Розмір: 1.18 GB (+5% для відновлення)

Опис гри: Знаменита рольова гра повертається! Torchlight II ви знову поринути у чарівний химерний світ, оповитий зловісними таємницями, де за кожним кутом чекають кровожерні монстри, а скрині тріщать по швах від які переповнюють їх скарбів. І доля цього світу знову в ваших руках!

Ми дуже старалися, щоб гра Torchlight II не втратила чарівності і майстерності першої частини, і в той же час додали чимало інновацій - у тому числі так очікувану фанатами можливість грати разом в Інтернеті і по локальній мережі. Torchlight - стрімка, захоплююча рольова гра, під зав'язку наповнена битвами і видобутком трофеїв. Вирушаючи на пошуки пригод в гордій самоті або в компанії друзів!

Torchlight II (2012/PC/ENG/Repack від R.G. Catalyst)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Процесор: сумісний з x86, з частотою 1,4 ГГц або краще
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Відеокарта: сумісна з DirectX, з 256 МБ доступної пам'яті
Аудіокарта: сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 2 Гб

Особливості гри:
» Створіть унікального у всіх відносинах героя або героїню, вибравши один з чотирьох нових класів. Подаруєте персонажа вміннями та запропонуйте його за своїм смаком.
» По максимуму прокачаних персонажів не забороняється відправляти у відставку», при цьому вони можуть «подарувати» деякі свої досягнення і навички новобранцям. Спадщина героїв буде жити!
» Безперешкодно подорожуйте з великим земель; застидайтесь міста; боріться вдень і вночі при будь-якій погоді, яка, як відомо, мінлива... Втім, як і все в світі Torchlight II. Відвідуючи місця, де бували перш, ви помітите чимало змін, що відбулися за вашу відсутність.
» Хочете завести вірного чотириногого друга? У Torchlight II багатий вибір вихованців, які володіють різними корисними можливостями. Наприклад, підопічного можна надіслати в місто продати видобуток, а самому перепочити і... Так! Порибалити!
» Грайте з друзями по Інтернету. Нова система організації багатокористувацького режиму дозволить вам знайти однодумців, об'єднатися з ними в героїчне братство і відправитися на пошуки пригод разом.
» У проекті представлена нова версія ігрового редактора TorchEd. Створюйте власні модифікації і додаткові матеріали для світу Torchlight II, діліться ними з друзями і використовуйте спільно.

Особливості RePack'a:
• Нічого не перетворено / нічого не вирізане
• Реліз включає офіційний саундтрек і буклет, які не можна завантажувати
• Час установки ~5 хв.
• RePacked by [R.G. Catalyst]

Відеоогляд на гру:


Скріншоти



Скачати Torchlight II (2012/PC/ENG/Repack від R.G. Catalyst)

Скачати Torchlight II (2012/PC/ENG/Repack від R.G. Catalyst) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.