UAstream.Net » Ігри » FIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorks
FIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorks

Версія гри 1.0 [/color=#CC0000] Origin-Rip від R.G. GameWorks

Інформація про гру
Назва: FIFA 13 - Ultimate Edition
Дата виходу гри: 2012
Жанр: Sport / Soccer / 3D / Simulator
Розробник: Electronic Arts
Издатель: EA Canada
Платформа: PC

Тип видання: Ліцензія [Origin-Rip]
Мова інтерфейсу: Російська / MULTi6
Мова Озвучення: Англійська
Таблетка: Відсутній
Розмір: 7.22 GB (+3% на відновлення)

Опис гри: FIFA 13 втілює в собі драматизм і непередбачуваність справжнього футболу. Завдяки EA SPORTS Football Club гравці б'ються за кожен сантиметр поля, мають повну свободу у творенні атак і змагаються по мережі. FIFA 13 представлені різноманітні мережеві можливості, а також п'ять революційних нововведень, які стосуються штучного інтелекту, володіння м'ячем і силових прийомів. Цей рік запам'ятається виходом кращої гри в історії серії FIFA. Вона підвищує роль футбольної соціальної мережі, яка дозволяє шанувальникам цього прекрасного виду спорту зі всього світу спілкуватися і змагатися один з одним.

FIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorks

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows® Vista / Windows® 7
Процесор: Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: ATI Radeon HD 2900. NVIDIA GeForce 8800 GT
Вільне місце на ЖД: 8 Гб

Особливості гри:
» Інтелект нападаючого (Attacking Intelligence) - найбільш штучний інтелект за весь час існування серії. Тепер гравці можуть аналізувати ситуацію: вони будуть працювати старанніше, чинити серйозний тиск на захист і прораховувати свої дії на два кроки вперед. Вони вміють забігати вперед, тягнучи за собою захисників і тим самим відкриваючи зони для товаришів по команді. Гравці навчилися аналізувати ситуацію на полі і змінювати свої дії в залежності від наявних варіантів.
» Тотальний дриблінг (Complete Dribbling) робить важливим кожне торкання м'яча. Всеосяжна інтуїтивно зрозуміла система, створена під враженням від гри кращого в світі футболіста Ліонеля Мессі, дозволяє максимально точно вести м'яч. Гравці стали більш «вибуховими», вони краще прискорюються і точніше контролюють м'яч, навіть при повороті на 360 градусів. Наступайте, погрожуючи прорвати оборону супротивника, йдете від підкатів або розвертайтеся спиною, вкриваючи м'яч від захисника.
» Перше торкання (FIFA 13 1st Touch Control) змінює систему контролю над м'ячем і усуває ситуацію, коли гравець отримував м'яч після першого ж дотику. Таким чином, тепер у захисників більше шансів відібрати м'яч. Поганий пас складніше прийняти, і захисники користуються помилками супротивника. Яким буде перше торкання м'яча, залежить від кількох факторів, серед яких пресинг, траєкторія і швидкість польоту м'яча. Гравці, ідеально контролюють м'яч, зустрічаються рідко. Тепер ймовірність зробити поганий пас і втратити м'яч стала вище, що, у свою чергу, зрівнює шанси нападників і грають в захисті.
» Движок Player Impact Engine другого покоління перетворює звичайний зіткнення в справжню битву гравців. Захисники можуть боротися за позицію, відштовхуючи або відтісняючи суперника в бік, використовувати перевагу в зрості й масі, змушуючи опонента помилитися при дриблінгу або до прийому м'ячі.
» Тактика штрафних ударів (FIFA 13 Tactical Free Kicks) - набір інструментів, що дозволяють створювати небезпечні комбінації при розіграші штрафних. Тепер у вас є можливість обманювати суперника - поставити біля м'яча до трьох гравців, забігати вперед і використовувати різні види пасів. При цьому суперник може змінити кількість гравців у стінці, присунути стінку до м'яча або доручити певного гравця перехопити пас і блокувати удар.
» Нові паси. У грі з'явилося два нових види передачі м'яча: над витягнутої ногою захисника та розрізання пас за більш низькою траєкторії у вільну зону або товаришеві по команді.
» Основні елементи FIFA 13 змінені, щоб зробити гру більш автентичними. Рефері краще діють при визначенні фолів і винесення попереджень, штучний інтелект воротарів покращено, а в тактики захисту з'явився варіант, що дозволяє зрушувати захисні порядки поперек поля. Крім того, додана нова анімація ударів у стрибку, ударів з розворотом на 180 градусів і радості з приводу забитого м'яча.
» Повна автентичність. Понад 500 офіційно ліцензованих клубів і 15 000 гравців.

Ultimate Edition:
- Гра EA SPORTS™ FIFA 13
- 24 золотих набору (Gold Pack) для FIFA Ultimate Team
- 10.000 кредитів у EA SPORTS™ Football Сlub
- Команда всіх зірок adidas™ All Star-Team

Інформація про реліз:
• Версія гри 1.0.
• Збережений оригінальний інсталятор EA.
• Origin-Rip by R.G. GameWorks

Установка гри FIFA 13:
Звичайна установка:
1. Встановити гру запустивши setup.exe
3. Чекати ліки.

Установка для власників ліцензії в Origin:
1. Встановити гру запустивши setup.exe
2. Грати.

Трейлер


Скріншоти

FIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorksFIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorksFIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorks


Скачати FIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorks

Скачати FIFA 13 - Ultimate Edition (2012/PC/RUS/MULTi6) [L] від R.G. GameWorks скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.