UAstream.Net » Ігри » Pro Evolution Soccer 2013 (2012/MULTI6/RUS/Repack)
Pro Evolution Soccer 2013 (2012/MULTI6/RUS/Repack)


Рік випуску: 2012
Жанр: Sport (Soccer) / 3D
Платформа: PC
Розробник: Konami
Видавець в Росії: 1С-СофтКлаб

Тип видання: ліцензія
Таблетка: SKIDROW
Мову інтерфейсу: Російська (RUS)
Розмір: 4.06 GB

Опис:
Pro Evolution Soccer 2013 - продовження знаменитої серії симуляторів футболу від японської компанії Konami. Гра запропонує повну свободу контролю над м'ячем, повністю ручні паси і удари, знижену швидкість дриблінгу, більше контролю над воротарями, а також покращений штучні інтелект.

Особливості:
Повний контроль, вільний стиль, найвища якість

Новий випуск популярного симулятора футболу створений з урахуванням побажань і пропозицій вентиляторів серії. PES 13 надає свободу у виборі стилю гри, повний контроль над м'ячем при ударах по воротах, скрупульозно відтворює індивідуальність зірок футболу від нюансів міміки до фірмових прийомів. Таким чином, три головні особливості PES 13 - це PES FullControl, Player ID і ProActive AI.

PES FullControl забезпечує повну свободу переміщення по віртуальному футбольному полю, можливість варіювати стиль першого дотику і вручну керувати передачею м'яча і ударами по воротах. Крім того, вдосконалено дриблінг, тепер його темп більше відповідає реальному. За допомогою всього декількох кнопок можна змінювати швидкість ведення м'яча, пробрасывать його повз суперника і підхоплювати знову, закривати корпусом, поки товариші по команді не відкриються для пасу. Настільки ж повний контроль забезпечується і при захисті.

Player ID відповідає за поведінку відтворених у грі зірок футболу: вони цілком і повністю копіюють своїх реальних прототипів. В цілому в PES 13 представлені віртуальні двійники п'ятдесяти кращих футболістів світу, в числі яких Кріштіану Роналду, який став обличчям нового сезону PES.

ProActive AI гарантує реалістичності того, що відбувається на віртуальному футбольному полі. Зокрема, завдяки покращеному штучного інтелекту і нової анімації голкіпери ще адекватніше, ніж раніше, реагують на ситуацію у воріт, а польові гравці швидко беруть тактично правильні рішення і краще тримають оборону.

Наочний посібник. Тренувальні сесії - одна з найбільш популярних складових серії PES - виведені на якісно новий рівень. Серія «навчалок» допоможе розібратися з проведенням швидких пасів, з ручним керуванням ударами по м'ячу, а також дозволить вдосконалити майстерність взаємодії з футболістами, які не володіють м'ячем, і потренуватися переграти воротаря.
Жити футболом. Найпопулярніші режими «Мастер-ліга» (Master League), «Стань легендою» (Become a Legend) і «Мережева майстер-ліга» (Master League online), об'єднані ще в PES 2012 під заголовком «Футбол як стиль життя» (Football Life), відбулися суттєві зміни і поповнилися новими можливостями для розвитку клубу. Зокрема, тепер можна заробляти гроші на те, щоб підписати контракт з конкретним тренером, який здатний усунути слабкості команди. Куди більш прозорими, ніж раніше, стали трансфери, а причини припинення переговорів - більш очевидними.
Бути на зв'язку. У режимі «Мережева майстер-ліга» введена нова система класифікації, що отримала назву Rival Ranking. Критерієм для розподілу гравців служить подібний рівень, у той час як спільноти формуються по містах (всього їх 240), в таблиці ж відображається, хто з місцевих учасників знаходиться в мережі. Гравці можуть створювати ліги, обмінюватися повідомленнями і викликати один одного на змагання.

Системні вимоги:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
Video Card: Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
Memory: 1 GB or more
OS: XP, Vista and Windows 7
Additional Info SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
RESOLUTION : 800× 600 or more

 

Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська (RUS), Англійська (ENG), Арабська (ARB), Турецький (TR), Нідерландська (NL), ...
Мова озвучення: Англійська
Кряк: Вшитий (Skidrow)

Особливості RePack' a:
- Нічого не перекодовано і не вирізано.
- Автовстановлення необхідного ПЗ.
- 3 режиму установки: Повна установка - Компактна Установка - Вибіркове Встановлення.
- Приблизний час встановлення: 3 - 5 хвилин.



Скачати Pro Evolution Soccer 2013 (2012/MULTI6/RUS/Repack) - 4.06 GB

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Зеркало
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.

Скачати Pro Evolution Soccer 2013 (2012/MULTI6/RUS/Repack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.