UAstream.Net » Android » Ігри » aTilt 3D Labyrinth 1.5.2 (Android)
aTilt 3D Labyrinth 1.5.2 (Android)

aTilt 3D Labyrinth 1.5.2 - гра лабіринт для android зі зручним управлінням і прекрасною тривимірною графікою. Вона являє собою поле з розташованими усередині лунками і різними перешкодами. Також на поле є маленький металевий кульку. Його потрібно влаштувати в спеціально позначену лунку, проходячи перешкоди. Котиться кульку з допомогою нахилу телефону. Куди нахиляється телефон, туди відповідно і котиться кульку.

Зроблена гра дуже красиво. Все виконано до дрібниць. Чудова фізика руху кульки і удару його про стінки, виглядає дуже реалістично. Управління виконано досить добре. Кулька котиться дійсно точно, тому рівні проходити зовсім просто. У цій грі 175 рівнів. Також присутній різні рівні складності.br>
Дуже приємний і якісний звук. Коли ударяється кулька про стінки, то чутний звук удару металевого предмета про дерево. До того ж відчувається легка вібрація, як ніби у вас в руках справжня коробочка з лабіринтами в руках.

aTilt 3D Labyrinth 1.5.2 - гра для тих, хто хоче вбити час і звичайно підвищити свій рівень спритності і вправності.





Інформація про гру: aTilt 3D Labyrinth 1.5.2
Розробник: FridgeCat Software
Тип видання: піратка
Android: 1.5 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.08 мб


Скачати безкоштовно гру aTilt 3D Labyrinth 1.5.2 на Android

Скачати aTilt 3D Labyrinth 1.5.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.