UAstream.Net » Android » Ігри » Avatar 3D 3.3.3 HD (Android)
Avatar 3D 3.3.3 HD (Android)

Чудова гра Avatar 3D 3.3.3 HD для смартфона була створена за сюжетом однойменного фільму, який свого часу здобув величезну популярність. З перших моментів гри avatar 3d ви опинитеся в казковому світі по ту сторону реальності. Джейк Саллі виступає головним героєм - саме він врятує планету Пандора, яка знаходиться в смертельній небезпеці.

Вас чекають кровопролитні бої, свіжі небесні хмари і дикі соковиті джунглі. Сюжет гри повністю дублює ідею фільму. Вам буде доступно сім ігрових світів під новим ігровим движком Organi, який на цей раз відрізняється прекрасною фізикою. Багато телеглядачі стали прихильниками однойменного фільму - він захопив розум і дітей і дорослих, можливо, така ж доля чекає гучну гру.





Інформація про гру: Avatar 3D 3.3.3 HD
Розробник: Gameloft
Тип видання: піратка
Android: 2.0 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Додатково: кеш (шлях: /sdcard/gameloft/games/Avatar)
Розмір: 83.3 мб


Скачати безкоштовно гру Avatar 3D 3.3.3 HD на Android

Скачати Avatar 3D 3.3.3 HD (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.