UAstream.Net » Ігри » Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack від rg.)
Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack от R.G. Механики)

Інформація про гру:
Назва: Darksiders II: Death Lives
Жанр: Action, Slasher
Розробник: Vigil Games
Видавництво: THQ
Тип видання: Repack
Платформа: PC
Рік виходу: 2012
Мова інтерфейсу: RUS, ENG
Мова озвучування: RUS, ENG
Активація|реєстраційний код: Вшите (SKiDROW)
Розмір: 4.62 GB (додано 5% інформації для відновлення)

Пробуджена кінцем світу, "Смерть", найстрашніший з легендарних Чотирьох Вершників, відправляється в шлях, щоб відновити людство і очистити ім'я брата. По дорозі вершник дізнається, що є речі гірше земної Апокаліпсису, і що стародавня ворожнеча може загрожувати всьому Творення... Події другої частини розвиваються паралельно подій першої. "Війна" все ще заточений у в'язниці і тепер нам належить дізнатися історію другого вершники Апокаліпсису - "Смерті". Він намагається розібратися в змові між пеклом і раєм за право володіння Землею і знайти і покарати тих, хто підставив "Війну".

Особливості гри:
» Стаєте найстрашнішим з чотирьох вершників Апокаліпсису - Смертю, що володіє неймовірною силою, яка здатна знищувати цілі світи за межами раю та пекла.
» Вирушаючи на пошуки справедливості, яка відновить чесне ім'я брата і врятує людство від неминучої загибелі.
» Знищуйте небезпечних ворогів на своєму шляху, по ходу якого розкрийте стародавній змову, що загрожує самому Творцеві (Creation).
» Пориньте в зачаровує сюжетну лінію з приголомшливими візуальними ефектами, які притягують вас в об'ємну всесвіт, створену в унікальному стилі Джо Мэда (Joe Mad).
» Створіть власне обличчя Смерті з наборами броні Вбивці (Slayer), Некромантії (Necromancer) і Мандрівника (Wanderer), з різноманітною зброєю і деревами навичок Провісник (Harbinger) і Некромант.
» Застидайтесь величезний відкритий світ, повний десятком побічних завдань, і насолоджуйтеся нескінченним многопользовательским режимом.
» Відкрийте для себе приголомшливі акробатичні етюди, в числі яких біг і стрибки по стінах, які Смерть виконує з легкістю, завдяки незвичайній гнучкості і спритності.

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
- Процесор: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz
- Оперативна пам'ять: 2 Gb
- Відео-карта: 512 Mb, Shader Model 3.0, c підтримкою DirectX 9.0c
- Аудіо-карта: сумісна з DirectX 9.0c
- Вільне місце на диску: 6 GB

Особливості Repacka:
* Нічого не вирізане / не перетворено
* Вибір мови тексту і озвучення
* Вшито Update 3
* Repack від rg.

Установка:
1. Запустити setup.exe
2. Встановити дотримуючись інструкції
3. Грати (запускається з робочого столу)

[/center]
[center]Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack от R.G. Механики) Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack от R.G. Механики) Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack от R.G. Механики) Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack от R.G. Механики) Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack от R.G. Механики)

Завантажити гру: Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack від rg.)
Скачати Darksiders II: Death Lives (Update 3) (2012/RUS/Repack від rg.) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.