UAstream.Net » Android » Ігри » Devil Slayer 1.0.2 (Android)
Devil Slayer 1.0.2 (Android)

Містична гра Devil Slayer 1.0.2 для Android занурить вас у світ темряви і постійної війни. Вам випала роль рятівника світу. На цей раз вам доведеться битися з силами темряви, які захопили світ. Вам доведеться пройти великий і складний шлях до вежі, в якій зачаївся Диявол. Шлях буде непростий. На вашому шляху будуть зустрічатися різні чудовиська, яких ви будете повинні знищити за допомогою різних видів зброї, в тому числі і магічних сил.

Впродовж всієї гри ви будете відкривати нові факти, вивчати різні закляття. Вам будуть протистояти породження Пекла, які до останнього борються за своє життя і процвітання сил темної сторони. Геймплей приготував велика кількість рівнів складності, на яких будуть зустрічатися різні перешкоди. Гра Devil Slayer 1.0.2 для Андроїд поєднує в собі хорошу графіку і зручний інтерфейс. Сломите опір ворога і звільніть світ. Бажаємо вам приємної гри в Devil Slayer.

Особливості гри Devil Slayer 1.0.2:

- Непогана графіка з безліччю елементів анімації і мультиплікації подарує вам різноманітні емоції за допомогою колірної гамми і сенсу ігри.

- Звукове оформлення гри Devil Slayer багате на оригінальні елементи, а також звукові ефекти, які занурять вас з головою в процес гри.

- Геймплей ігри подарує вам сюрприз у вигляді десятка різних рівнів, в яких ви зустрінете безліч перешкод і різних супротивників, які тільки і знають як зіпсувати вам всю гру.

- Інтерфейс гри для Android настільки зручний, що у вас не виникне жодних проблем з керуванням елементами, а за допомогою зручного меню налаштувань ви одразу зможете внести корективи в ігровий процес і налаштувати всі особливості під себе.





Інформація про гру: Devil Slayer 1.0.2
Розробник: Han Interactive
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 2.48 мб


Скачати безкоштовно гру Devil Slayer 1.0.2 на Android

Скачати Devil Slayer 1.0.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.