UAstream.Net » DVDRip / HDRip / BDRip » Чесна гра / Fair Game (2010) HDRip | Rus
Чесна гра / Fair Game (2010) HDRip | Rus

Назва: Чесна гра (Гра без правил)
Оригінальна назва: Fair Game
Рік виходу: 2010
Жанр: бойовик, трилер, драма, біографія
Режисер: Діг Лайман
У ролях: Наомі Уоттс, Шон Пенн, Соня Девісон, Ананд Тиварі, Стефані Чай, Майкл Келлі, Ті Баррелл, Джессіка Хехт, Норберт Лео Батц, Ребекка Ріггс

Про фільм: У лютому 2002 року ЦРУ посилає колишнього посла Джозефа Вілсона в Нігер для розслідування справи про можливий продаж Іраку зброї масового ураження. Вілсон не тільки не знайшов підтверджень фактів такої торгівлі, але й довів, що документи, на які посилалася адміністрація Буша при обгрунтуванні вторгнення до Іраку, є не правдивими.

У липні 2003 року Джозеф Вілсон неодноразово публічно заявляє, що США вторглися до Іраку під цілком надуманим приводом. Незабаром була зроблена спроба дискредитації Джозефа Вілсона: секретар тодішнього віце-президента США Діка Чейні Льюїс Ліббі розголосив журналістам конфіденційну інформацію про те, що дружина екс-посла є агентом ЦРУ. Цей вчинок не тільки поставив під загрозу життя самої пані Вілсон, але і став приводом для гучного політичного скандалу.

IMDb рейтинг: 7.0/10 (3,009 голосів)

Випущено: США, ОАЕ
Тривалість: 1:47:28
Озвучування: російське (професійне)

Формат: AVI (XviD)
Якість: HDRip
Відео: 720x304, 1369 кб/с
Звук: AC3, 6 ch, 448 кб/с
Розмір: 1.400 MB

Чесна гра / Fair Game (2010) HDRip | RusЧесна гра / Fair Game (2010) HDRip | RusЧесна гра / Fair Game (2010) HDRip | Rus
Скачати Чесна гра / Fair Game (2010) HDRip | Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.