UAstream.Net » Ігри » Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)
Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)

Версія иргы 1.0.1.674 [/color=#CC0000] RePack від R.G. Element Arts

Інформація про гру
Назва: Sid Meier's Civilization V: Золоте видання
Дата виходу гри: 2012
Жанр: Strategy (Turn-based / Grand strategy) / 3D
Розробник: Firaxis Games
Издатель: 2K Games / Софтклаб
Платформа: PC

Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російська
Таблетка: Вшита (3DM)
Розмір: 3.36 GB (+3% на відновлення)

Опис гри: П'яте втілення легендарної «Цивілізації» бере нову планку якості: можливостей і варіантів розвитку суттєво побільшало, супротивники стали розумнішими, мережева гра - цікавіше і різноманітніше, а графіка - красивіше.

Провести свою націю через століття - від первісного суспільства до високотехнологічної цивілізації, пережити золотий вік і встати у витоків світових релігій, винайти колесо і атомний реактор, побудувати Піраміди і Статую Свободи, зустрітися з найбільшими політичними лідерами, проявити себе в ролі дипломата або стратега - Sid Meier's Civilization V дозволить втілити в життя ваші мрії!

« Sid Meier's Civilization V: Боги і королі » охоплює величезний період часу - від заснування першого пантеону богів і початку поширення релігії по світу до епохи міжнародного шпигунства. Релігія і шпигунство - дві надзвичайно важливі межі доповнення до Civilization V. Завдяки цим нововведенням, а також переробленої бойової системі і неабияк поумневшему штучного інтелекту глобальна конкурентна боротьба стане набагато динамічніше і важче, ніж раніше.

Додаток «Боги і королі» вводить в гру ще дев'ять цивілізацій, в їх числі Карфаген, Нідерланди і Майя, дев'ять чудес світу, безліч юнітів, будівель, технологій. Крім того, в ньому представлені три масштабні сценарію. Ви отримуєте можливість перетворити середньовічне держава в одну з найбільших європейських держав епохи Відродження. Зможете вступити у війну з варварами на стороні Західної Римської імперії або Візантії, а якщо захочете - то й очолити самих варварів. Ну а якщо ви завзятий мрійник, то напевно вам по душі доведеться науково-фантастичний сценарій про Вікторіанської епохи.

У видання входить оригінальна Sid Meier's Civilization V - а також всі додатки до неї.

Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows XP / Vista / Windows 7
Процесор: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz or AMD Athlon X2 Dual-Core 5200+
Оперативна пам'ять: 1 ГБ (XP) / 2 ГБ (Vista / 7)
Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c або 10 / 256 Мб
Аудіокарта: сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 6 Гб

Особливості гри:
» Цивілізації. У боротьбу за тотальна перевага включаються 9 нових цивілізацій, в їх числі Карфаген, Нідерланди і Майя, кожна з унікальними особливостями, юнітами і будівлями. Зрозуміло, з'являться в грі і нові лідери, їх теж 9, зокрема Вільгельм Оранський, королева Боудікка і Пакаль Великий.
» Інструменти. Нові технології, 27 юнітів, 13 будівель, 9 чудес світу, в числі яких замок Нойшванштайн, Велика мечеть Дженні, Теракотова армія і космічний телескоп Хаббл, - все це істотно розширить можливості для досягнення процвітання вашим державою і відкриє нові шляхи до світового панування.
» Дипломатія і шпигунство. Створюйте посольства при іноземних дворах для зміцнення міжнародних зв'язків... або проведення таємних операцій. У міру поширення по світові релігії і настання епохи Ренесансу ви отримуєте в своє розпорядження першого розвідника. Далі - більше! Надсилайте лазутчиків спостерігати за розвитком великих міст, розвідувати передові технології конкурентів або ж заважати їм укладати союзи з містами-державами. Однак будьте пильні: викриття ваших спостерігачів може коштувати вам дипломатичних відносин.
» Нові сценарії. Перетворіть середньовічне держава в одну з найбільших європейських держав епохи Відродження; боріться з варварами на стороні Західної Римської імперії або Візантії або ж очольте самих варварів; будуйте літаючі кораблі і гігантські танки і завойовуйте світ у науково-фантастичному сценарії про Вікторіанської епохи.

В оновлене "Золоте видання" входять DLC:
- Gods and Kings Expansion Pack («Боги і королі»)
- Civilization and Scenario Pack: The Mongols (Монголія)
- Civilization Pack: Babylon (Вавилон)
- Cradle of Civilization Map Packs: Mesopotamia, Americas, and Asia Mediterranean (Месопотамія, Америка, Азія і Середземномор'я)
- Double Civilization and Scenario Pack: Spain and Inca (Іспанія, Інки)
- Civilization and Scenario Pack: Polynesia (Полінезія)
- Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (Данія - Вікінги)
- Civilization and Scenario Pack: Korea
- Wonders of the Ancient World Scenario Pack
- Explorer's Map Pack
- Саундтрек Civilization V
- Саундтрек Civilization V Gods and Kings

Особливості RePack'a:
• За основу була взята ліцензія
• Версія иргы 1.0.1.674
• DLC - 12
• Нічого не вирізане / нічого не перетворено.
• Установка додаткового пз (DirectX, Visual C++)
• Реліз від R.G. Element Arts | Автор ріпаку SeregA_Lu

Трейлер


Скріншоти

Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)


Скачати Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts)

Скачати Sid Meier's Civilization V: Золотое издание (2012/PC/RUS/RePack від R.G. Element Arts) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.