UAstream.Net » Ігри » Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]
Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]

Збірка містить: Hidden & Dangerous 2 + Hidden & Dangerous 2: Загін особливого призначення (Hidden & Dangerous 2: Sabre Squadron)

Інформація про гру
Назва: Антологія Hidden & Dangerous 2
Дата виходу гри: 2005
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / Strategy (- Real time / Tactical) / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Illusion Softworks
Издатель:
Платформа: PC

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російська
Таблетка: Присутній (Опція)
Розмір: 2.82 GB (+3% на відновлення)

Опис гри: Британська спеціальна авіаційна служба SAS була сформована в самому початку Другої світової для парашутної висадки та здійснення диверсій в тилу ворога. За роки війни елітні підрозділи взяли участь у багатьох операціях проти німецьких, італійських і японських солдатів на фронтах Африки, Азії та Європи, наблизивши довгоочікуваний день Перемоги і здобувши заслужену світову славу.
Не меншу популярність завоював тактичний бойовик Hidden & Dangerous 2, присвячений секретним місій знаменитої спецслужби. Донині ця гра, яка історично достовірні завдання, залишається одним з кращих зразків жанру.

" Hidden & Dangerous 2 " - на дворі 1941 рік. Ваш диверсионно-десантний загін з чотирьох чоловік отримав завдання розгорнути таємну діяльність в тилу ворога. Між вами і рідним будинком - сотні кілометрів мінних полів, окопів, понівечених бомбами міст і сітка запорошених доріг, а підступний ворог тим часом не втрачає часу дарма, поступово стискаючи кільце оточення. Тепер від вас залежить не тільки виконання наказу командування, але і життя товаришів...
Неймовірний успіх Hidden and Dangerous підштовхнув розробників до створення продовження цієї знаменитої гри. Новий Hidden & Dangerous істотно відрізняється від свого попередника, перш за все, набагато більш високою реалістичністю і загальним якістю графічного виконання. Всі об'єкти в грі строго відповідають духу часу і точно моделюють реальні прототипи - це відноситься не тільки до зброї, але і до бронетехніки. Значно розширено доступний арсенал озброєнь: додані гармати Garota, M1 Garand і Flak 38, німецькі мотоцикли з колясками, джипи, вантажівки, броньовики, танки і літаки. Значно виріс "парк" легкого озброєння - ви зможете косити ворогів з десятків видів карабінів, гвинтівок, автоматів, кулеметів і навіть портативних вогнеметів.

Кардинальним чином змінилася фізична модель гри, тепер з ще більшою точністю копіює умови реальному житті. В основу більшості місій лягли реальні події, і вже відомо, що виконувати їх буде важче, ніж у першому Hidden & Dangerous. До того ж, самі завдання з проведення прихованих операцій в тилу ворога стали набагато більш різноманітними - ставка робиться не на знищення особового складу ворога, а на підривні, розвідувальні і диверсійні місії. Зрозуміло, залишаться та завдання з ліквідації високопоставлених офіцерів або порятунку полонених. Більш того, більша частина місій передбачає виконання відразу кількох цілей.
У H&D2 ви виявите величезну кількість NPC, які, так само як і члени вашого загону, мають унікальні характеристики. Але, крім характеристик, персонажі тепер мають і особисті якості, що впливають на їх поведінку в бою. Персонаж може бути боягузом, або навпаки, відчайдушним сміливцем, якого потрібно постійно підтримувати. Є і ще один цікавий момент - для тих, хто не любить суєту тактичного бою воліє працювати самостійно, введений режим "самотній вовк", в якому можна керувати одним персонажем, не відволікаючись на управління цілим підрозділом.
Графіка H&D 2 далеко пішла від тієї картинки, яку ми бачили кілька років тому. У грі використовується новий движок від Illusion Softworks - LS3D, що дозволяє вам милуватися прекрасними пейзажами. Дизайн рівнів виконаний з урахуванням вимог, що пред'являються найвимогливішими гравцями, а завдяки використанню технології Motion Capture фігурки бійців рухаються максимально реалістично.
Гра підтримує режим одиночної і багатокористувацької гри.

Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows® XP / Windows® 7
Процесор: Intel Pentium 4 2 ГГц
Оперативна пам'ять: 512 МБ ОЗУ
Відеокарта: 3D-відеоадаптер з пам'яттю 128 Мб, сумісний з DirectX® 9.0с
Аудіокарта: Будь-яка сумісна з DirectX® 9.0c
Вільне місце на ЖД: 3.2 ГБ

Особливості гри:
» Симулятор тактичного бою часів Другої Світової війни
» Вигляд від 1 та 3 особи
» Неперевершене поєднання елементів екшн і тактики
» Приголомшлива графіка
» Точно відтворена атмосфера Другої Світової війни
» Різноманітність місій
» Підтримка багатокористувацького режиму
» Просунутий AI
» "Емоційне" поведінка персонажів
» Просте та інтуїтивне управління
» 6 театрів військових дій, більше 20 місій
» Поліпшена фізична модель
» Точні прототипи зброї і техніки

" Hidden & Dangerous 2: Загін особливого призначення " - доповнення до гучного action'у від компанії Illusion Softworks. Гравцям знову доведеться взяти участь в битвах Другої світової війни і побувати у Франції, Африці і на Сицилії - ви зможете проходити нову сюжетну кампанію не тільки в поодинці, але і з живими напарниками, використовуючи для цього з'єднання.

Особливості гри:
» Нова сюжетна кампанія
» 8 карт для гри по мережі
» Можливість управління танками і джипами
» Покращений штучний інтелект супротивників

Процес встановлення:
1. Змонтувати образ
2. Встановити гру
3. При установці ввести серійник з файлу "CD-KEY.TXT"
3. Грати

Контрольні суми:
CRC32: ec1f2d65
MD5: 26473fec2cb934f990e981122bccbde7
SHA-1: 1ff0d9afea72171bb0a4cfceb76da9314a381a67

Трейлер


Скріншоти

Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]


Скачати Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L]

Скачати Антологія Hidden & Dangerous 2 (2005/PC/RUS) [L] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.