UAstream.Net » Windows » TuneUp Utilities 2012 12.0.3600.114 Portable
TuneUp Utilities 2012 12.0.3600.114 Portable


TuneUp Utilities - опублікована оновлена версія великого набору відмінних інструментів для налаштування і оптимізації вашої системи. За підтримки цієї програми вам буде дуже просто очищати диски від сміття, видаляти неправильні записи з системного реєстру і дефрагментувати його, оптимізувати оперативну пам'ять, керувати автозавантаженням, повністю видаляти файли з диска за допомогою спеціалізованої утиліти ”TuneUp Shredder” (подальше відновлення стане неможливим у тому числі і за допомогою спеціальних програм), відновлювати видалені файли, змінювати зовнішній вигляд Windows, і багато іншого. Всі утиліти цього пакету об'єднані в єдину графічну оболонку.

Додаткова інформація:
TuneUp Utilities виділяються завдяки його легкості у використанні. Під час розробки головне значення було додано надання можливості користувачів Windows кожного рівня оптимізувати їх комп'ютер ефективно і повністю. Нижче короткий огляд найбільш важливих нових особливостей:
- TuneUp Режим Турбо. TuneUp Режим Турбо дає Вам безпосереднє збільшення продуктивності всякий раз, коли Ви потребуєте це. Він вимикає численні функції, які працюють у фоновому режимі, навіть коли Ви не використовуєте їх.

- TuneUp Оперативна Оптимізація. TuneUp Utilities пропонують Вам два нових методи оптимізації, які гарантують оптимальну працездатність навіть при високої завантаженості комп'ютера. У разі необхідності, швидкодія буде збільшено або прискориться процес запуску програми.
- Гаджет TuneUp Utilities. Для Windows Vista і Windows 7, є тепер пристрій TuneUp Utilities, яке завжди відображає стан комп'ютера на робочому столі.
- TuneUp Звіт Оптимізації. TuneUp Utilities забезпечить Вас звітом про виконану роботу, покаже Вам, яке обслуговування та інші задачі оптимізації Ви вже зробили і яку користь це вам принесло.
- Головне вікно. TuneUp Utilities були повністю оновлені: нове Головне вікно є ще більш легким для використання і забезпечує ще більш швидкий доступ до кожної функції.
- Адаптація до Windows 7. TuneUp Utilities повністю підтримують нову операційну систему Windows 7. Точно так само, як Windows XP і Vista. TuneUp Utilities також виконуються на 64-бітової версії Windows 7.
- Ще більш великі опції Automatic Maintenance. Автоматичне Обслуговування та Швидке вирішення проблем тепер виконують більше завдань з обслуговування. Ви також можете поставити запуск Автоматичного Обслуговування тоді, коли Ви активно не працюєте в комп'ютері і - (для ноутбука) - коли він підключений до джерела живлення.
- Дефрагментатор жорсткого диска. Нові TuneUp Utilities тепер пропонують Вам два шляхи дефрагментації жорсткого диска: повний і швидкий.

- Більш проста дефрагментація реєстру. У попередній версії системний реєстр повинен був бути дефрагментирован після аналізу при перезавантаженні. У нових TuneUp Utilities тепер Ви можете відкласти цю оптимізацію до наступного запуску комп'ютера і можете не перервати свою роботу для цього.
- Звільнення дискового простору стало ще більш безпечно. Тепер ви можете видалити непотрібні файли і старі резервні копії окремо один від одного, щоб звільнити дисковий простір на жорсткому диску. Це дозволяє Вам безпечно видалити зайві файли в будь-який час. Після кожної очищення, TuneUp Utilities також показують Вам, скільки дискового простору було звільнено.
- Більш легкий для використання. Багато функцій TuneUp Utilities стали ще більш легкими для використання, роблячи простіше для Вас оптимізацію Вашої системи Windows.
- Детальна інформація щодо Ваших програм. TuneUp Utilities надають Вам докладний опис всіх програм, встановлених на Вашому комп'ютері. Якщо Ви хотіли б дізнатися детальну інформацію щодо однієї з Ваших програм, Ви можете отримати результати пошуку по мережі.

TuneUp Utilities 2012 12.0.3600.114 Portable


Інформація про програму:
Дата випуску: 2012
Платформа: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Інтерфейс: Rus
Розрядність: 32bit+64bit
Ліки: Не потрібно
Розмір: 42.81 MB
Формат файлу: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: TuneUp Utilities 2012 12.0.3600.114 Portable

Скачати TuneUp Utilities 2012 12.0.3600.114 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.