UAstream.Net » Ключі для антивірусів » Emsisoft Emergency Kit 2.0.0.9.17.08.12 Portable
Emsisoft Emergency Kit 2.0.0.9.17.08.12 Portable


Emsisoft Emergency Kit - програмний комплект безпеки вашого персонального пк, містить у собі набір програм, які, що безсумнівно дуже зручно, можна використовувати без установки програми, на свій пк, як portable. Програмний комплект забезпечує сканування і очищення заражених комп'ютерів від шкідливих програм, вірусів, руткітів та іншого шкідливого програмного забезпечення.

Emsisoft Emergency Kit - сканує заражений комп'ютер на наявність вірусів, троянських, шпигунських програм, рекламного пз, хробаків, дозвонювачі, шпигунів і інших шкідливих програм.

Особливості програми
- Ваш аварійний набір для заражених комп'ютерів
- Виявляє і видаляє шкідливі програми
- Більше 4 мільйонів відомих загроз
- 100% портативний - зразкове рішення для USB-флешки
- Включені HiJackFree і BlitzBlank

Особливості Emsisoft Emergency Kit 2.0:
- Безкоштовна технологія двоядерного сканування, нагороджена багато разів у різних тестуваннях.
- Більш ніж п'яти мільйонів сигнатур з погодинним оновленням (якщо робити вручну) для забезпечення високого рівня виявлення і захисту.
- У середньому на 450% швидкість сканування швидше в порівнянні з попередніми версіями, завдяки оптимізації технології сканування і повністю переробленої технологією виявлення.
- Менше споживання ресурсів завдяки покращеному програмного коду.
- Поліпшене виявлення руткітів завдяки прямого доступу до диску.
- Нова, внутрішня система оцінки для зменшення помилкових спрацьовувань.

Що нового?
* Новий скануючий механізм від Emsisoft Anti-Malware 6 з його двома сканерами (Emsisoft і Ikarus) використовує переваги багатоядерних процесорів для підвищення продуктивності. Ця передова технологія і дозволяє збільшити швидкість сканування системи, за запевненням Emsisoft, до 450% без втрати функціональності перевірки.
* Поновлена функція прямого доступу до диску обіцяє поліпшене виявлення руткітів, це перевага використовується і в зміні налаштувань сканування за замовчуванням - включено сканування на наявність руткітів, в той час, як виключена перевірка Cookie-файлів.
* У Emsisoft Emergency Kit 2.0 була покращена обробка помилкових спрацьовувань. Користувачі отримують більший контроль над тим, які заходи виконувати сканера після завершення перевірки - натисніть "Actions on scan end" перед початком сканування і виберіть дії з виявленими погрозами за замовчуванням.
Ви можете розпакувати даний програмний пакет безпеки на свій USB флеш-диск і використовувати його як мобільне портативний пристрій, якими ви можете скористатися в будь-якому місці, будь то робота чи віддалений комп'ютер.
Один з найкращих пакетів безпеки, та й до того ж portable, на сьогоднішній день, в мережі інтернет. Хто не пробував рекомендую спробувати просканувати свою систему, безсумнівно програма знайде такі загрози, які допустили ваші антивіруси. Удачі!

Інформація про програму:
Рік випуску / Release year: 2012
ОС / OS: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Мову / Language: ML/Російська
Розрядність / Сapacity: 32bit+64bit
Ліки / Medical: Не вимагається
Розмір / Size: 159 Мб
Формат файлу / File format: Rar
Інформація для відновлення: 5%
архів не запаролен

Download/Завантажити: Emsisoft Emergency Kit 2.0.0.9.17.08.12 Portable


Скачати Emsisoft Emergency Kit 2.0.0.9.17.08.12 Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.