UAstream.Net » DVD5 / DVD9 » Нестримні / The Expendables (2010) DVD9
Нестримні / The Expendables (2010) DVD9


Інформація про фільм:
Назва: Нестримні
Оригінальна назва: The Expendables
Рік виходу: 2010
Жанр: бойовик, пригоди
Режисер: Сильвестр Сталлоне
У ролях: Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетхем, Джет Лі, Дольф Лундгрен, Міккі Рурк, Ерік Робертс, Девід Зайас, Жизель Итье, Харизма Карпентер, Террі Крюс, а також Брюс Уїлліс і Арнольд Шварценеггер і ін.

Про фільм:
Загін професійних найманців і відчайдушних хлопців на чолі з Барні Россом отримує непросте завдання - будь-що знайти і знищити кривавого тирана-диктатора, нагнітаючого страх на мирне населення і що сіяє хаос в південноамериканській країні.
Вирушаючи на виконання нелегкій місії, загартовані вогнем і водою, що пройшли не одну війну, люди Росса потрапляють в саме пекло. Відтепер їм доведеться виживати: згуртуватися і досягти мети, або зневіритися і загинути. І все ж ці хоробрі, воістину незворушні хлопці готові реалізувати навіть не реалізоване. Але не все так просто, як здається на перший погляд...

Випущено:
Тривалість: 01:43:24
Озвучують: Професійне (дублікат)

Файл
Формат: DVD Video
Якість: DVD9
Відео: NTSC 16:9 (720x480) VBR
Аудіо: English/Russian/Russian AC3 48kHz 448kb/s 6 chnls 3/2 (.1)
Субтитри: English/Russian
Розмір: 6.73 Gb
Завантажити Семпл
Додатково: "Before the Battle"-Making of Featurette; Gag Reel; Deleted Scene; Promo Gallery / TV spots / Preview / Trailers


Завантажити: Нестримні / The Expendables
Скачати Нестримні / The Expendables (2010) DVD9 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.