UAstream.Net » Windows » UralSOFT MegaWPI v.1.08 (2011/MULTI + RUS/PC)
UralSOFT MegaWPI v.1.08 (2011/MULTI + RUS/PC)

Збірник програм з автоматичною установкою. Додано величезна кількість софта для повноцінної роботи. Маючи даний збірник можна на довгий час забути "де і що скачати". Збірник зроблений під складання UralSOFT. Не вставлені антивіруси, так як це справа суто важливе і підходити до нього кожен повинен сам з належною скурпулезностью (якщо важлива система і дані) під час установки вимкнути антивірус і інтернет!!! Після установки обов'язково перезавантажте комп'ютер!!!
Можна змонтувати на віртуальний диск, скопіювати образ на флешку або розпакувати образ в папку або флешку. Можна записати на двошарову болванку DVD-R DL.

Sammlung von Programmen mit der automatischen Installation. Hinzugefugt eine Menge Software, um das Werk zu vollenden. Mit dieser Kollektion konnen Sie fur lange Zeit vergessen", wo und was zum Download bereit." Die Sammlung wird durch Zusammenfugen UralSOFT gemacht. Noch nicht angegeben Anti-Virus, da es sehr wichtige Sache und es jeder Ansatz eine akribisch richtige (wenn kritische Systeme und Daten) wahrend der Installation, schalten Sie Antivirus-und Internet! Nach Installation, Neustart erforderlich ist, besitzen sollte!
Konnen Sie ein virtuelles Laufwerk mounten, kopieren Sie das Bild auf einem Flash-Laufwerk oder extrahieren Sie das Bild in einen Ordner oder Flash-Laufwerk. Konnen Sie schreiben, um Layer-Disc DVD-R DL zu verdoppeln.

Скачати UralSOFT MegaWPI v.1.08 (2011/MULTI + RUS/PC)
Скачати UralSOFT MegaWPI v.1.08 (2011/MULTI + RUS/PC) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.