UAstream.Net » Програми » Auto Hide IP 5.1.2.2(2010)
Auto Hide IP 5.1.2.2(2010)

Auto Hide IP - одна з кращих програм для організації анонімного перегляду Інтернету! За пару секунд дозволяє приховати ваш реальний IP-адресу, завдяки цьому, робота в мережі Інтернет буде анонімним, помітно зменшиться ймовірність вторгнення хакерів і крадіжки вашої особистої інформації!
Інтерфейс програми неймовірно простий.Після запуску програми ви можете або відразу заховати реальний IP-адресу, або вибрати країну, IP-адресу якої буде замість вашого IP-адреси
Основні характеристики:
- Анонімний веб-серфінг
Перешкоджати іншим особам у вигляді свого істинного IP при роботі в Інтернеті. Зміна IP часто з одним натисненням кнопки!
- Захист особистих даних
Можна використовувати ваш IP-адресу для відстеження ваших дій в Мережі та перехоплювати особливості фінансової інформації. Злочинці, хакери, і навіть уряд може простежити ваше точне місце розташування прямо на Вашу поштову адресу.
- Виберіть країну IP
Ви також можете вибрати підроблені IP з різних країн через "Вибір IP Країна".
- Відправляти анонімні повідомлення поштою
Запобігання до показу IP-адреса в Заголовках електронної пошти на будь-якій службі електронної пошти, E-пошти, таких як Yahoo, Hotmail або Gmail.Це дуже легко для тих, хто хоче знайти географічні області надсилання електронної пошти за допомогою вільних загальнодоступних інструментів ІВ пошуку.
- Зняти заборону Yourself у форумах і Дошки оголошень
Може бути вас закрили форумом або дошкою оголошень? Немає проблем!Використовувати авто Hide IP, змінити свій IP,що дозволяє отримати доступ до будь-якого сайту, такі як eBay, Craigslist, і багатьох браузерних ігор.
Активація / рег код: Присутній
Мова Інтерфейсу: Англійська
Розмір файлу: 6.04 Mb
Платформа / ОС: Windows XP/Vista/7
Download
Скачати Auto Hide IP 5.1.2.2(2010) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
Ziller - Гості | | Публікацій: 0 | Коментарів: 0

15 січня 2011 16:50
1

Повної анонімності в інтернеті немає. Це ми побаичли на прикладі Wikileaks.  Вже 2 Хлопців зловили на атаках, і вони також використовували"софт для анонімності".

 

провайдер завжди бачить ваш справжній IP адрес

alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.