UAstream.Net » Книги » Аудиоэнциклопедия дядька Кузі і Чевостика. Вся серія (43 диска) [2002-2012] [MP3]
Аудиоэнциклопедия дядька Кузі і Чевостика. Вся серія (43 диска) [2002-2012] [MP3]


Наші діти прелюбопытныйшие чомучки. Вони мають безліч питань, на які батькам буває колись відповісти. Для цього була створена ця пізнавальна серія для дітей. Це музичні вистави у ролях, з пісеньками і віршами, в легкій і доступній формі знайомлять дітей з захоплюючим світом наукових і культурних знань. Ваша дитина легко, розважаючись, засвоїть безліч термінів, понять і знань.

Чевостик - це казковий персонаж має крайней допитливістю і проживає на книжковій полиці в бібліотеці дядька Кузі. Кожна вистава з Чевостиком присвячена певній тематиці, де діти разом з казковим героєм знайомляться з чим-то новим і цікавим. Цікаві і пізнавальні спектаклі цієї серії в легкій і доступній формі підносять маленьким слухачам серйозні наукові та культурні знання.

Ефективність такої форми подачі складного матеріалу перевірена роками роботи. Найпоширеніший переглянуто батьків: «Ви не повірите, моя дитина знає більше, ніж я! Він просто слухає диски, а потім дивує вчителів і однолітків своїми знаннями!» Ми підтверджуємо: подорожуючи з улюбленими героями Чевостиком і дядьком Кузею діти не тільки дізнаються багато нового, але і надійно засвоюють отримані знання.
Здійсните захоплюючу подорож у світ знань!

До серії увійшли:




Автор: Олена Качур
Назва: Енциклопедія дядька Кузі і Чевостика.
: 2002 - 2012
Жанр: Аудиоспектакль. Дитяча пізнавальна література
Тип: Аудиокнига
Читають: Таїсія Аведикова (Чевостик), Дмитро Стовпчиків (дядько Кузя)
Тривалість: понад 34-х годин
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 96-320 kbps
Розмір: 5.46 Gb

Скачати Аудиоэнциклопедия дядька Кузі і Чевостика. Вся серія (43 диска) [2002-2012] [MP3]

Скачати Аудиоэнциклопедия дядька Кузі і Чевостика. Вся серія (43 диска) [2002-2012] [MP3] скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.