UAstream.Net » Ігри » Чарівні бульбашки 1.2 (2009/PC/Rus) Portable
Волшебные пузыри 1.2 (2009/PC/Rus) Portable


Врятуйте наші душі! У цій логічній аркаді вам потрібно звільнити душі праведників, що злий чарівник Каралайт уклав в магічні фішки. Для цього знадобиться вся ваша кмітливість, кмітливість і хитрість.

Ареною для сутички стане квадратне ігрове поле, на якому в хаотичному порядку розташовані ігрові фішки. Пересувайте їх таким чином, щоб після кожного ходу утворювалися ланцюжки з трьох (і більше) фішок одного кольору, після чого вони зникнуть з ігрового поля, а уміщені в них душі вирвуться на свободу.

У Чарівних бульбашках ви можете самостійно вибирати бонуси і активувати їх в потрібний момент. Крім того, підвищити свою майстерність ви можете в будь-якому з чотирьох додаткових режимів гри. Переможете в сутичці зі Злом і насолодитися чудовою графікою і звуковими ефектами, які люблять як досвідченим професіоналам, так і початківцям.



Інформація про гру
Назва: Чарівні бульбашки
Рік випуску: 2009
Розробник: Alawar
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Не потрібно (Portable)
Розмір: 13.26 Mb

Мінімальні системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP / Vista / Seven
Скачати Чарівні бульбашки 1.2 Portable by nikozav

Скачати Чарівні бульбашки 1.2 (2009/PC/Rus) Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.