UAstream.Net » Журнали » Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс)
Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс)

У першу чергу це геймерський комікс. Навряд чи з тих, хто захоплюється комп'ютерними іграми, знайдуться такі, хто нічого не чув про світ гри «Halo». Цей комікс - одне з відгалужень в цьому всесвіті, додаткова історія, яка зацікавить у першу чергу фанатів гри, а вже потім тих, хто любить фантастичні комікси.

Комікс «Halo: fall of reach» випустило видавництво «Marvel». Однак якщо ви знайомі з продукцією «Marvel» тільки лише по яскравим супергеройський історіям? вас чекає сюрприз, адже даний комікс виконаний в суворою, псевдо-документальній манері. Бляклі, ніби вицвілі фарби, "олівцем" малюнок, персонажі, намальовані начебто поспішно, схематично - такий візуальний ряд цієї графічної історії.

Сюжет же коміксу практично цілком присвячений історії Майстра Чіфа - одного з найголовніших героїв ігор серії «Halo». Ми дізнаємося багато цікавого про підготовку земного спецназу - солдат-спартанців. Разом з підлітками, майбутніми спецназівцями, ми зможемо побувати на жорстоких, виснажливих тренуваннях. Крім того, ми зможемо поглянути на страшні медичні операції, яким піддаються всі молоді спартанці (правда, це в коміксі показано зовсім мигцем). Нарешті, ми дізнаємося про те, яким було перше бойове хрещення юних воїнів-землян. Взагалі ж, екшену в даному коміксі не дуже багато. Хоча і для перестрілок, і для битви космічних кораблів місце таки знайшлося, так що шанувальники стрімкого дії не будуть зовсім вже розчаровані цією історією.

Підводячи підсумок, скажемо, що на цей комікс вам, безсумнівно, варто звернути увагу, якщо ви любите фантастичні бойовики.
AlexsTerr.

Студія: «Marvel»
Рік виходу: 2010222222 114. Сюжет: Brian James Reed
Малюнок: Felix Ruiz

Інформація про книгу:
Рік випуску: 2010222222 114. Назва: Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4
Жанр: комікс
Формат: cbr, cbz
Якість: відмінне
Мова: Англійська
Розмір: 3455 Mb

В архіві є програма для перегляду цієї книги.

Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс)

Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс)

Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс)



Завантажити Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Halo: Fall Of Reach Boot Camp Всі випуски 1-4 (Комікс) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.