UAstream.Net » Ігри » Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS)
Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS)


Серія «Брама Балдура» - це культова комп'ютерна рольова гра, дія якої відбувається в фентезійному світі Забуті Королівства (Forgotten Realms), в північній частині континенту Фаерун. Сюжет гри тісно пов'язаний з книжкової трилогією «Аватари», яка описує події, відомі як Смутні Часи. Трійка найсильніших темних богів загинула, а їх місце зайняв один-єдиний смертний.

Бог Вбивства Баал передбачав такий фінал, а тому створив собі нащадків з числа нічого не підозрюють смертних. Нічим особливим серед інших вони не виділяються, проте в їхніх жилах тече кров мертвого бога, і це спадщина може дозволити одному з них зійти на трон батька. Головний герой гри є одним з дітей Баала, але він не знає про це. Є й інші, які хочуть знищити всіх своїх братів і сестер, щоб стати єдиним спадкоємцем божественного трону. Ваша першорядне завдання - вижити, будучи постійним об'єктом атак вбивць, і можливо, самому зазіхнути на трон батька.
Дана збірка включає в себе обидві частини гри Baldur's Gate з аддонами плюс безліч модів, розширюють і без того чималий ігровий світ. І все це на єдиної карті! Вона розрахована на тих, кому вже здається прісним проходження оригіналу незліченну кількість разів. На відміну від відомого Мегапака від Orlangur', а гра в цьому релізі має набагато меншу забагованность і незбалансованість, так як створена на основі BiG World Project від Leonardo Watson - старого і понині, що активно розвивається проекту, в якому беруть участь безліч представників від різних модостроительных співтовариств, з використанням більш нових версій модів.

Особливості гри :

Зборка зроблена на основі керівництва BiG World Project від Leonardo Watson версії 10.0. Складу збірки, версії модів і найменування встановлених компонентів наведені в WeiDU.log (див. спойлер з однойменною назвою нижче). Окрема подяка darktech за надане графічне оформлення від своєї старої тестової складання та проекту A.E.R.I.E. team - звідки все пішло. Хлопці, ви кращі!!!

Скріншоти :

Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS) Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS)



Інформація про гру :

Назва : Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS)
Жанр : RPG
Платформа : PC
Творець : Bioware
Издатель : Взаємовплив Productions
Мову : RUS
Вакцина присутній
Розмір : 9.75 Gb

Системні вимоги :
Процесор: Intel Pentium II 233 МГц
Пам'ять: 32 Мб (64 Мб для гри по мережі)
Відеокарта: 128 МБ
Вільне місце на ЖД: 13 Гб
DVD-привід: Емулятор образу

Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS)

можна Скачати по 9-м посиланнями нижче!

Скачати Baldur's Gate: BiG World Project v.10.0 (RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.