UAstream.Net » Ігри » Legends of Pegasus (PC/2012/RePack)
Legends of Pegasus (PC/2012/RePack)


Космічна стратегія Legends of Pegasus перенесе вас в глибини космосу. Там вам доведеться взяти під своє управління останніх залишилися в живих людей і відправитися борознити простори космосу з метою створення своєї імперії.

У вас буде можливість досліджувати неймовірно деталізовану 3D всесвіт, розвивати економіку, дипломатію і проводити наукові дослідження. Завдяки великому дереву розвитку, ви зможете відкривати нові технології, щоб покращувати свій корабель і підготувати флот для зустрічі з іншими жителями космічного простору.
У Legends of Pegasus представлені 3 раси і 12 різних фракцій, широкі можливості налаштування, тактичні бої, що поєднують у собі елементи покрокової стратегії і стратегії в реальному часі, а також можливість грати як в одиночній кампанії, так і в мультіплеере.

Особливості гри :

Видалено Німецька Локалізація
Нічого не перетворено
Час установки ~5 хв
Автор ріпаку: SEYTER

Скріншоти :

Legends of Pegasus (PC/2012/RePack) Legends of Pegasus (PC/2012/RePack)

Legends of Pegasus (PC/2012/RePack)



Інформація про гру :

Назва : Legends of Pegasus
Жанр :-Real Time Strategy (RTS)
Платформа : PC
Мову : English
Вакцина присутній
Розмір : 2.51 Gb

Системні вимоги :
Операційна система: Windows XP / Vista / 7 - Процесор: Intel Core 2 Duo @ 1.6 GHz or similar AMD - оперативная память: 1 Gb - Місце на жорсткому диску: 3 Gb - Звуковий пристрій: Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0 - Відеокарта: ATI або Nvidia Відеокарта with at least 256MB

Legends of Pegasus (PC/2012/RePack)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!

Скачати Legends of Pegasus (PC/2012/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.